News

Unde a ales să nască Raluca Sandu peste cîteva zile

Peste doar cîteva zile, Raluca Sandu va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta a ales ca fiica ei şi a afaceristului Ziv Tetelman sî vină pe lume la Monaco, urmînd ca ulterior să se...
11.12.2014 | 08:37

Peste doar cîteva zile, Raluca Sandu va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta a ales ca fiica ei şi a afaceristului Ziv Tetelman sî vină pe lume la Monaco, urmînd ca ulterior să se stabilească cu totţi în România, la vila lui din Corbeanca.

Raluca Sandu şi afaceristul Ziv Tetelman se iubesc de cîtiva ani buni, iubirea lor consumîndu-se, pînă acum, în două reprize. După împăcare, fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal a rămas gravidă, acum fiind în luna a noua, şi urmează că din clipă în clipă să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său. Raluca mai are o fetiţă, Simona, în vîrstă de patru ani, împreună cu fostul său iubit, Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei.

De data aceasta, fericitul tată este afaceristul Ziv Tetelman, cel alături de care Raluca Sandu s-a stabilit la Monaco de mai bine de jumatate de an. Fiica lui Mircea Sandu urmează să nască peste doar cîteva zile, la un spital privat cu dotări de ultimă generaţie, şi la doar cîteva săptămîni după fericitul eveniment, cu toţii vor reveni în România, Raluca dorindu-şi să-şi întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvîntului, chiar în ţara ei natală. Cei doi îşi doresc să se căsătorească şi se pare că marele eveniment va avea loc chiar anul viitor.

Vor locui în vila lui Ziv şi a fostei soţii

Ziv Tetelman a mai fost însurat şi are doi copii din precedenta căsnicie, cu care are o relaţie destul de apropiată. În urma partajului, Ziv a rămas cu o mandreţe de vilă în Corbeanca, însă fosta soţie a acceptat ca el să locuiască acolo cu o condiţie: să nu aducă femei în casă.

Mai mult decît atît, se pare că femeia nu a fost niciodată de acord cu realţia dintre Ziv şi Raluca, considerînd că acesta nu este un model drept de urmat de copii săi, ba dimpotrivă. De-a lungul vremii, Raluca Sandu a fost implicată în mai multe scandaluri, iar în 2007 chiar a fost cercetată pentru consum de cocaină, toate acestea afectîndu-i imaginea.

Sursă: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!