News

Unde ar fi incinerat criminalul din Caracal victimele sale. Ce spun anchetatorii

29.07.2019 | 10:48
Unde ar fi incinerat criminalul din Caracal victimele sale Ce spun anchetatorii

Criminalul din Caracal ar fi incinerat cadavrul Alexandrei Măceșanu chiar în casa groazei, conform anchetei preliminare realizată de DIICOT Craiova. Într-unul dintre butoaiele din curtea monstrului au găsit cenușa tinerei de 15 ani, iar printre cenușă s-au găsit oase calcinate și dinți de natură umană.

Gheorghe Dincă a incinerat-o pe Alexandra în casă și a aruncat cenușa într-un butoi

Alături de aceste fragmente, prin cernere, procurorii au găsit și obiecte personale de-ale victimei, mai exact trei inele și un lănțișor. Bijuteriile au fost recunoscute de către familie ca aparținând Alexandrei. De asemenea, în mașina cu care a transportat-o pe Alexandra s-a găsit și un cercel care aparținea victimei.

Gheorghe Dincă a recunoscut ieri crimele pe care le-a comis-o. Reamintim că pe lângă Alexandra Măceșanu, bărbatul a omorât-o și pe Luiza Mihaela Melencu, cea care a dispărut pe 14 aprilie 2019. Ancheta este în desfășurare, iar astăzi se face reconstituirea oficială cu polițiștii și procurorii din județul Olt la casa unde au avut loc ororile.

criminalul din caracal
Oamenii au protestat împotriva jandarmilor delegați la casa criminalului. Sursa foto: Antena 1

Obiectele Alexandrei, recunoscute de familie

„În cenuşa aflată într-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente, au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte două fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului a fost găsit, de asemenea, un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca aparţinând fiicei sale”, a declarat ieri procurorul DIICOT Craiova, Giorgiana Hossu.

Potrivit legii, criminalul Gheorghe Dincă nu va face închisoare pe viață pentru că are peste 60 de ani și, în plus, va beneficia de recursul compensatoriu, astfel că anii de pușcărie s-ar putea reduce la jumătate sau cu o treime.