Sport

Unde ar putea să se transfere Gareth Bale! Salariul uriaş pregătit de viitoarea echipă

Atacantul lui Real Madrid, Gareth Bale, își pregătește plecarea de pe Santiago Bernabeu în această vară și ar putea ajunge gratuit la un club din MLS.
21.04.2022 | 22:06
Unde ar putea sa se transfere Gareth Bale Salariul urias pregatit de viitoarea echipa
Gareth Bale ar putea ajunge la DC United. Sursa foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ
ADVERTISEMENT

Gareth Bale își va vedea contractul expirat cu „Los Blancos” la vară. Unele voci sunt de părere că atacantul va pleca din LaLiga, în timp ce altele cred că va rămâne în Spania.

Ce echipă îl dorește pe Gareth Bale

Galezul se află în discuții pentru un transfer gratuit în Statele Unite ale Americii, la DC United, care este dispusă s-o plătească pe vedeta lui Real Madrid cu bani grei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, presa spaniolă sugerează că Bale ar putea semna cu un alt club din LaLiga, deoarece îi place viața din Spania.

O părere contradictorie față de presa spaniolă vine din partea lui Steven Goff, de la Washington Post, care spune că galezul ar putea în America de Nord înainte de Cupa Mondială de anul acesta.

ADVERTISEMENT

Ce salariu uriaș ar putea încasa galezul la DC United

Steven Goff a sugerat că DC United este dispusă să-l facă pe Gareth Bale drept cel mai bine plătit jucător din istoria clubului, după fostul jucător Wayne Rooney.

Se crede că Rooney a încasat aproximativ 360.000 de euro pe săptămână la clubul din Washington, după plecarea sa de la Everton, în 2018.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre Bale și viitorul său, reporterul american a scris pe Twitter: „Mi s-a spus că D.C. United e în discuții cu reprezentanții lui Gareth Bale despre mutarea în MLS. De fapt, au vorbit cu câteva luni în urmă, dar nu au ajuns nicăieri.

Părțile fac schimb de propuneri, dar nu este clar dacă se va accelera. DCU este pregătită să plătească mai mult decât lui Wayne Rooney în 2018. Bale pleacă de la Real Madrid”.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale a primit îndemnul de la fostul său coechipier de la națională, Jack Collison, care este antrenorul principal al echipei Atlanta United 2, să se transfere în MLS.

Collison a spus: „Ar fi frumos, nu-i așa? Ar fi grozav dacă ar veni aici, la Atlanta. Fanii s-ar bucura cu siguranță să-l vadă jucând. A avut o carieră atât de fantastică și sunt sigur că simte că mai are mult fotbal în el, că ar putea fi ‘un meci făcut în ceruri’”.

El a adăugat: „Te uiți la competitivitatea din MLS acum și la unii dintre jucătorii pe care liga i-a atras . Sunt sigur că este un nume care se află în fruntea listei de succes a majorității echipelor și ar fi minunat dacă ar face călătoria la Atlanta. Poate că aș putea să-l aduc în echipa a doua pentru câteva meciuri în care să se acomodeze”.

ADVERTISEMENT
Tags: