Life

Unde au decis Roxana Nemeș și soțul ei să-și petreacă luna de miere. Destinație de vis. Foto

Roxana Nemeș și soțul ei au decis să-și petreacă luna de miere în Franța. Până acum au vizitat Nisa, Monte-Carlo și Coasta de Azur.
03.10.2021 | 17:50
Unde au decis Roxana Nemeș și soțul ei să-și petreacă luna de miere. Destinație de vis. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima, bărbatul cu care a avut o relație mai mulți ani, pe data de 17 septembrie.

La scurt timp cei doi au plecat în luna de miere și au ales ca destinație Franța. Până acum au vizitat mai multe orașe, iar aventura continuă.

ADVERTISEMENT

Artista a postat mai multe fotografii pe conturile de socializare pentru a împărtăși cu fanii momentele frumoase.

Unde au decis Roxana Nemeș și soțul ei să-și petreacă luna de miere. Destinație de vis.

La doar câteva zile după nuntă, Roxana Nemeș și Cătălin Hagima au plecat în luna de miere, așa cum este obiceiul. Cei doi au ales ca destinația Franța și se pare că le priește de minune. Artista a postat mai multe fotografii pentru a le arăta și fanilor cum se distrează.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș și Cătălin Hagima au fost până acum în Monte Carlo, Nisa, dar și Coasta de Azur. S-au relaxat la plajă, au vizitat clădiri istorice și porturi.

Artista a postat și mai multe fotografii în costum de baie din care se vede cât de bine arată. Soțul ei nu apare în fotografii, preferând doar să o fotografieze pe Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT

“Relaxare! Riviera franceză!”, a scris artista pe contul de socializare.

Ce spunea Roxana Nemeș despre soțul ei

Roxana Nemeș a fost destul de discretă și nu a vorbit de foarte multe ori despre relația sa. Artista și Cătălin Hagima au avut o relație, dar în 2017 s-au despărțit. S-ar reîntâlnit după o vreme, iar în anul 2019 artista a fost cerută de soție.

“Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor.

S-a întâmplat pe data de 7, ziua mea norocoasă, dar el nu știa asta. (…) Mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a declarat Roxana Nemeș, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: