Life

Unde au decis să se mute vara aceasta Andreea și Cabral Ibacka: „Am găsit o variantă practică și economică”

Andreea și Cabral Ibacka au decis să se mute pe litoral în această vară. S-au gândit și la cei mici atunci când au făcut asta.
02.07.2024 | 20:54
Unde au decis sa se mute vara aceasta Andreea si Cabral Ibacka Am gasit o varianta practica si economica
Motivul pentru care Cabral și Andreea Ibacka s-au mutat la mare. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka au decis să se mute la mare în această vară. Cei doi și-au propus să stea pe litoral timp de o lună și jumătate și s-au gândit chiar și la cei mici. Ce planuri au făcut.

De ce au hotărât Andreea și Cabral Ibacka să se mute pe litoral

Andreea și Cabral Ibacka au plecat împreună alături de cei doi copii pe litoral. Însă vacanța lor nu este una de câteva zile, ci s-au mutat la mare, acolo unde recent au și avut parte de o întâmplare nefericită, câinii lor fugind din curte. 

ADVERTISEMENT

Andreea este cea care a mărturisit că pentru o lună și jumătate au hotărât să stea pe litoralul românesc. Destinația aleasă de ei este Năvodari și aici se simt ca acasă. Iar atunci când au luat decizia, s-au gândit și la cei mici.

Vedeta s-a gândit deja că Namiko și Tiago ar putea avea diferite activități, precum și un program bine pus la punct. Andreea și Cabral Ibacka au luat în calcul chiar să găsească o școală de vară.

ADVERTISEMENT

„Vrem să stăm mai mult pe litoral la noi, în Năvodari, încercăm chiar să ne mutăm acolo cu copiii, o lună, o lună jumătate, să vedem dacă ne iese, să le găsim o mulțime de activități.

Poate și o școală de vară cu un program part-time pentru a putea să și lucrăm, dar să ne bucurăm și de familie”, a declarat Andreea Ibacka despre planurile pe care le au pentru vară, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Avem toată infrastructura gata aici”

Andreea Ibacka a adăugat că atât ea, cât și Cabral, sunt fani ai litoralului românesc. În plus, știu deja unde să meargă și și-au făcut un obicei din a merge aici. Au și prieteni cu care să petreacă.

Astfel că, atunci când a fost vorba să se mute pe litoralul românesc nici măcar nu au stat pe gânduri. Vacanța din România, spune actrița, reprezintă o variantă practică.

ADVERTISEMENT

„Avem toată infrastructura gata aici. Știm locația, activitățile, avem prieteni care merg cam în același timp în locuri apropiate și atunci a fost varianta cea mai simplă. Mai ales că vrem să stăm pe termen lung. Și atunci ca să nu spargem tezaurul am găsit o variantă practică și economică”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT