Life

Unde au fost filmați Monica Gabor și Mr. Pink. Dovada că sunt împreună și acum

Monica Gabor și Mr. Pink au revenit în centrul atenției, după ce în urmă cu câteva luni bune frumoasa șatenă a șters toate imaginile cu partenerul de viață.
13.04.2022 | 14:44
Unde au fost filmati Monica Gabor si Mr Pink Dovada ca sunt impreuna si acum
Monica Gabor și Mr. Pink, momente în doi. Imaginile vorbesc de la sine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fotomodelul și omul de afaceri de origine chineză formează un cuplu de mai bine de 10 ani, recent fiind filmați într-un cadru intim. Cei doi apar într-un videoclip dintr-un avion privat, de unde nu lipsesc bucatele alese.

Monica Gabor și Mr. Pink, momente în doi. Imaginile vorbesc de la sine

Monia Gabor și Mr. Pink sunt foarte discreți în ultima perioadă, mai ales de când s-a zvonit că s-au despărțit. Acum cei doi îndrăgostiți au apărut unul lângă celălalt, dovada că sunt împreună în continuare.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu se bucură de o viață de lux și opulență de când a plecat în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de peste 10 ani. Vedeta este fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

Mai exact, fotomodelul și afaceristul chinez au oferit imaginile momentului, semn că povestea lor de dragoste merge mai departe și nu a suferit niciun fel de ruptură, cum se zvonea în vara lui 2021.

ADVERTISEMENT

„Momente frumoase”, este descrierea lăsată de Monica Gabor, în dreptul unei filmări de pe Instagram, cu avionul privat în care se distrează alături de prietenii apropiați.

„Tu întotdeauna vei fi miracolul care îmi face viața să fie completă”, este un alt mesaj lăsat de fosta „scorpie de la Izvorani” în social media.

ADVERTISEMENT
Monica Gabor și Mr. Pink
Monica Gabor și Mr. Pink. Sursa foto: spynews. Colaj: Fanatik

Monica Gabor, stabilită de ani buni în SUA. Ce face acolo

Monica Gabor trăiește visul american de când a plecat din România. Frumoasa șatenă nu se gândește să revină în țara natală, mai ales de când o are alături și pe fiica sa, Irina, născută în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată.

ADVERTISEMENT

Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină.

Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit afaceristul acum câteva luni, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT