Life

Unde au fost surprinse Monica și Ramona Gabor. Imaginea care a pus fanii pe jar

26.01.2021 | 18:40
Unde au fost surprinse Monica si Ramona Gabor Imaginea care a pus fanii pe jar
ADVERTISEMENT

Ramona și Monica Gabor au avut parte de o revedere emoționantă în Dubai, acolo unde este stabilită de mai bine de 10 ani fosta iubită a lui Gabi Bădălău. Surorile au sărbătorit această întâlnire având un motiv întemeiat pentru asta. 

Vedetele au căzut de comun acord să se întâlnească în cel mai bogat oraș din Emiratele Arabe după ce în luna ianuarie ambele și-au sărbătorit zilele de naștere departe una de cealaltă. Iată că, acum au găsit o portiță și au profitat din plin de ea.

ADVERTISEMENT

Surorile Gabor nu s-au mai văzut față-n față din anul 2019, pandemia de coronavirus dându-le planurile peste cap în ultima vreme. Așa se face că acum Ramona și Monica Gabor au avut ocazia să se revadă și să se îmbrățișeze fără a ține cont de restricții.

Ramona și Monica Gabor, motiv de fericire. Ce au sărbătorit surorile

Tinerele și-au luat revanșa după ce și-au sărbătorit zilele de naștere fără a fi una lângă cealaltă. Monica a împlinit 33 de ani pe 8 ianuarie, în timp ce Ramona a făcut 32 de ani pe 16 ianuarie, ziua petrecând-o alături de prietenii apropiați din Dubai.

ADVERTISEMENT

Acum a venit momentul ca surorile Gabor să petreacă împreună trecerea încă unui an din viața lor, dovadă că au ieșit în oraș și s-au simțit minunat. S-au îmbrăcat elegant în rochii scumpe și au petrecut ca în perioada în care nu aveau prea multe responsabilități.

Distracția a fost la cote maxime între surorile Gabor, mai ales că Monica a plecat din Statele Unite ale Americii fără fiica sa, Irina, care cel mai probabil a rămas în grija iubitului ei, afaceristul de origine chineză Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Ramona și Monica Gabor duc vieți de lux în orașele în care trăiesc de ani buni după ce au părăsit România pentru un viitor mai bun, în timp ce sora lor, Alina, duce o viață simplă, fără a dori să fie în lumina reflectoarelor. Femeia este căsătorită și are un copil, locuind în orașul natal, Bacău.

„Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea.

ADVERTISEMENT

Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. Voi de cine sunteți cel mai apropiați?”, scria Monica pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: