Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Unde au fost surprinși Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu la o zi după România – Bulgaria 0-0. Foto

Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au mers în cel mai nou magazin dedicat exclusiv produselor cu echipa națională, la o zi după România - Bulgaria 0-0.
05.06.2024 | 20:49
Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au fost surprinși la magazinul oficial al echipei naționale după remiza cu Bulgaria, scor 0-0. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au mers în magazinul fizic dedicat exclusiv produselor cu echipa națională, magazin aflat la intrarea în cantonamentul „tricolorilor” de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Cei trei fotbaliști au cumpărat produse pentru cei dragi.

Unde au fost surprinși Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu la o zi după România – Bulgaria 0-0

România a remizat cu Bulgaria, scor 0-0, în primul meci amical al verii, înainte de EURO 2024. Ianis Hagi și Răzvan Marin au evoluat câte o repriză în partida din Ghencea, în timp ce căpitanul Nicolae Stanciu a jucat 77 de minute.

ADVERTISEMENT

La o zi distanță, Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au fost primii clienți ai celui mai nou magazin fizic dedicat exclusiv achiziționării de produse cu însemnele echipei naționale de fotbal a României. Magazinul este situat la intrarea în cantonamentul echipei naționale de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Celelalte două magazine fizice sunt situate în Mega Mall, etaj 1, și în Aeroportul Otopeni. Magazinul de la Mogoșoaia a fost deschis publicului, miercuri, 5 iunie. Fanii naționalei României pot cumpăra cea mai diversificată gamă de echipamente din magazinul oficial al Echipei Naționale de la Mogoșoaia.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au dorit să vadă produsele disponibile în magazin și chiar au cumpărat produse pentru cei dragi. „Romania Store este un nou concept în piața de retail, unul ce promite iubitorilor de sport o experiență de cumpărare memorabilă, într-un mediu în care au ocazia să interacționeze cu numeroase personalități sportive și cu invitați surpriză”, se arată pe site-ul FRF.

FRF, nou parteneriat cu Modex și FIFA

Federația Română de Fotbal a încheiat un nou parteneriat prin care încearcă integrarea produselor și beneficiilor exclusive pentru suporterii Echipei Naționale a României pe platforma FIFA Collect. FRF a anunțat startul colaborării inovatoare cu Modex și FIFA.

ADVERTISEMENT

FIFA Collect permite fanilor din întreaga lume să acceseze conținut exclusiv legat de fotbal. „Astăzi, suntem mândri să anunțăm că federația noastră este prima din lume care se alătură platformei FIFA Collect.

Această nouă platformă va permite fanilor români — și fanilor din întreaga lume — să acceseze conținut exclusiv și experiențe unice ca niciodată înainte, aducându-i pe aceștia și mai aproape de Echipa Națională”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

ADVERTISEMENT

Parteneriatul dintre FRF, Modex și FIFA le permite suporterilor naționalei României accesul la momente iconice, experiențe unice, imagini ale jucătorilor și alte obiecte de colecție, disponibile doar prin intermediul platformei FIFA Collect. „Pagina dedicată pentru Federația Română de Fotbal va fi activă în luna iunie 2024”, se mai arată pe site-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”