Life

Unde era Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, când acesta se afla pe masa de operație

02.07.2020 | 20:57
Unde era Noemi fosta sotie a lui Mihai Mitoseru cand acesta se afla pe masa de operatie
Unde era Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, când acesta se afla pe masa de operație sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, își vede liniștită de viață, chiar dacă fostul partener a trecut prin momente grele în această după amiază. Femeia se afla la sala de fitness, ocupată să își lucreze corpul.

Mihai și Noemi au divorțat în toamna anului trecut, după 13 ani de relație. Niciunul dintre ei nu a dezvăluit vreun motiv clar, dar, se pare că, relația nu mai era nici pe departe ce a fost.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit în 2015 cu planuri și visuri comune, dar finalul i-a adus pe drumuri complet diferite. Mihai voia familie și copii, în timp ce Noemi nu ar fi fost pregătită pentru rolul de mamă.

Ce făcea Noemi, fosta soșie a lui Mihai Mitoșeru, când acesta era operat

După 13 ani de relație și trei de căsnicie, o despărțire nu are cum să fie decât dureroasă, pentru ambii parteneri. Diferența o face modul în care fiecare reușește să depășească momentul.

ADVERTISEMENT

Amândoi au suferit, dar azi, la un an de la divorț, fiecare dintre ei are un nou partener de viață. La scurt timp după separarea oficială, cei mai mulți apropiați au sperat la o împăcare, pentru că despărțirea a căzut ca un trăsnet pentru toată lumea.

Au rămas în relații bune, după cum spunea Mihai la scurt timp după divorț. Acum, însă, într-un moment critic, Noemi nu a fost alături de fostul partener de viață, fiind prinsă cu antrenamentul la sală.

ADVERTISEMENT

Divorțul a fost greu suportat de prezentatorul tv, care a recunoscut că a plâns când a semnat actele. “E greu după 13 ani. Suntem oameni. Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane”, spunea Mitoșeru în urmă cu un an.