News

Unde este Mario Iorgulescu? Fiul președintelui LPF a dispărut după accidentul în care a omorât un om

09.04.2021 | 14:55
Unde este Mario Iorgulescu Fiul presedintelui LPF a disparut dupa accidentul in care a omorat un om
Mario Iorgulescu a dispărut după accidentul pe care l-a provocat. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Unde este Mario Iorgulescu! Aceasta este întrebarea tuturor după ce fiul președintelui LPF a dispărut la puțin timp de la accidentul pe care l-a produs și în urma căruia a fost ucis un tânăr. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. 

A primit pedeapsa pentru un alt dosar în care era implicat. Mario Iorgulescu a fost judecat pentru complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate, după ce ar fi fost implicat în răpirea, sechestrarea și lovirea unui bărbat. Culmea este că, inițial, acesta a fost achitat de către Judecătoria Sectorului 3.

ADVERTISEMENT

Interesant este că despre Mario Iorgulescu nu se mai știe nimic după accidentul provocat. Conform informațiilor FANATIK acesta s-ar afla și acum în Italia, acolo unde s-a dus pentru diferite tratamente medicale.

Unde este Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF!

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată și de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, în urma incidentului rutier în care a fost implicat în luna septembrie a anului 2019.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l şi se afla sub influenţa cocainei, spun procurorii. Acesta se deplasa în momentul accidentului spre un club din Parcul Herăstrău.

Sursa foto – facebook

Conducea un Aston Martin model DBS cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 60 km/h în localitate când a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şos. Chitilei şi str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h.

ADVERTISEMENT

A pătruns în cele din urmă pe contrasens și a intrat în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V.D.A., care a decedat pe loc.

„Procedând în acest mod, inculpatul a fost indiferent faţă de urmările acţiunilor sale, pe care le-a prevăzut şi acceptat, punând în pericol participanţii la trafic, lăsând producerea sau evitarea unei coliziuni pe seama hazardului şi astfel ucigând-o pe victimă cu intenţie indirectă”, se arată în rechizitoriu.

ADVERTISEMENT

Mario Iorgulescu, în Italia la o clinică de recuperare psihiatrică

În urma accidentului, Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, Secţia ATI, iar ulterior a fost externat pentru a fi transportat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas internat până în 7 octombrie, când a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, el a fost internat la o altă clinică din Italia.

Sursa foto – facebook

Au existat mai multe contre în ultima perioadă. Astfel, deși Mario Iorgulescu avea un mandat european de arestare emis de Tribunalul Bucureşti şi a fost localizat în Italia, procedura s-a desfășurat încet și foarte încet, conform procurorilor. Mai mult de atât, la finalul anului trecut, ministerul Justiției a transmis că nu are informaţii cu privire la stadiul procedurii.

Interesant este că Mario Iorgulescu a solicitat din Italia schimbare încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă. Judecătorul a refuzat, dar a admis solicitarea lui de sesizare a Curtii Constitutionale. Mario Iorgulescu a reclamat la CCR ca, prin efectuarea percheziției informatice, i se incalcă drepturi din Constituție, dar și dreptul la un proces echitabil și prevăzut de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

ADVERTISEMENT