News

Unde face nunta Lia Olguța Vasilescu! Petrecerea are loc în Pastul Paștelui

30.03.2019 | 11:36
Unde va petrece Lia Olguța Vasilescu? Aceasta va avea o mai mare petrecere de nuntă, alături de toți apropiații

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda vor avea nuntă în plin post al Paștelui. Aceștia vor petrece alături de nași și cei peste 500 de invitați, într-un cort privat din comuna Ișlanița, județul Dolj. Fostul ministrul al Muncii și Claudiu Manda se vor distra de minune în cursul zilei de sâmbătă. Locația aleasă se numește Riviera Balroom și, potrivit prezetării, este spațios, modern și are un stil retro inspirat subtil din America.

Unde face nunta Lia Olguța Vasilescu? Sunt așteptate peste 500 de persoane

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda vor face nunta în cursul zilei de sâmbătă. La petrecerea sunt așteptate peste 500 de cunoștințe ale acestora. Evenimentul va avea loc în jurul orei 18:00, la Riviera Balroom, local aflat în comuna Ișlanița, județul Dolj.

Cei doi proaspeți însurăței și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile chiar în ziua de Dragobete. Nunta are loc într-o perioadă mai puțin neobișnuită, în cel mai mare și important post ținut de creștini, postul Paștelui. Surse apropiate de cuplu au spus că peste 500 de persoane își vor face apariția la eveniment și se vor bucura alături de miri de fericitul eveniment.

Localul unde-și va face nunta Lia Olguța Vasilescu
Localul unde-și va face nunta Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, nuntă în stil mare, la cort

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au decis să își unească destinele în ziua de Dragobete. În cursul zilei de sâmbătă vor petrece în stil mare, alături de peste 500 de persoane. La eveniment sunt invitate importanți oameni din politică precum: lideri ai Partidului Social Democrat și ALDE. Nelipsiți vor fi Liviu Dragnea Călin Popescu Tăriceanu sau Viorica Dăncilă.

Locația se numește se numește Riviera Balroom și “este un mix intre modern şi retro inspirat subtil din America anilor ’50, cu un decor mascat din influentele Broadway-ului, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant, un fel de “melody-club” reinventat”, arată prezentarea locației.