Life

Unde găsești pârtii de schi ca în Austria chiar la noi în țară. Prețurile la cazare sunt mici

Unde găsești pârtii de schi ca în Austria chiar la noi în țară. Prețurile sunt mult mai mici la cazare și vei da puțin și pentru transport.
14.12.2022 | 14:46
Unde gasesti partii de schi ca in Austria chiar la noi in tara Preturile la cazare sunt mici
Unde găsești pârtii de schi ca în Austria chiar la noi în țară. Foto Colaj Fanatik / Facebook Visit Brașov
ADVERTISEMENT

Poiana Brașov este locul magic de la noi din țară unde se poate schia ca în Austria. Prețurile de la cazare sunt accesibile.

Unde găsești pârtii de schi ca în Austria chiar la noi în țară

Poiana Brașov este un loc care ar putea răspunde la multe cerințe ale românilor care caută să petreacă măcar câteva zile la munte și sunt fanii schiatului.

ADVERTISEMENT

Pârtiile de schi de aici pot fi comparate cu cele din Austria, o variantă foarte bună și pentru cei care vor să boicoteze țara după ce a votat împotriva intrării României în Spațiul Schengen și care se declară împotriva vizitelor în această țară.

De asemenea, prețurile sunt mult mai mici atât pentru transport, cât și pentru cazare față de cele din Austria.

ADVERTISEMENT

În Poiana Brașov sunt șapte pârtii, toate fiind semnalate corespunzător în funcție de dificultatea lor. Cele mai ușoare trasee sunt pe Pârtia Bradul și Pârtia Drumul Roșu.

Stațiunea din Brașov se poate lăuda cu cel mai mare domeniu schiabil de la noi din țară, având circa 22 de kilometri de pârtii pentru toate preferințele, indiferent că sunt pentru amatori sau pentru schiorii profesioniști.

ADVERTISEMENT

Cei dornici de aventură pot să meargă pe pârtiile Kanzel, Lupului, Ruia și Subteleferic, mai dificile, iar Sulinar este pârtia aleasă de cei care vor să schieze mai relaxați, fără piedici.

Cât este cazarea în Poiana Brașov

Și prețurile pentru cazare sunt mult mai accesibile aici. Pentru schiat, prețul unui abonament este de 25 de lei pe zi la urcare și 25 de lei la coborâre pentru adulți. Acesta este cu zece lei mai mic pentru minori.

ADVERTISEMENT

Cazarea depinde și ea, dar sunt prețuri pentru mai toate buzunarele.

Pentru două nopți, doi adulți trebuie să scoată din buzunar circa 1.000 de lei și pot exista și hoteluri unde se oferă și micul dejun în acest preț.

ADVERTISEMENT
Tags: