Life

Unde i se poate aduce un ultim omagiu lui Nosfe. Anunțul oficial al colegilor de la Șatra Benz

Când și în ce loc pot merge oamenii pentru a-și lua rămas bun de la Nosfe de la Șatra Benz. Declarația colegilor din formație.
17.10.2022 | 16:35
Unde i se poate aduce un ultim omagiu lui Nosfe Anuntul oficial al colegilor de la Satra Benz
Când și în ce loc pot merge oamenii pentru a-și lua rămas bun de la Nosfe de la Șatra Benz. Declarația colegilor. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde i se poate aduce un ultim omagiu regretatului rapper care a încetat din viață la numai 37 de ani, pe 16 octombrie 2022. Anunțul oficial al colegilor cu care a susținut un concert cu câteva ore înainte de tragedie.

Când și în ce loc pot merge oamenii pentru a-și lua rămas bun de la Nosfe de la Șatra Benz. Declarația colegilor

Șatra Benz a făcut un anunț oficial pe rețelele de socializare, acolo unde cântăreții le-au dezvăluit fanilor că își pot prezenta omagiile și se pot ruga în memoria lui Nosfe începând de luni, 17 octombrie 2022, de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii din localitatea Dumbrăveni. Regretatul rapper, pe numele său complet Darius Vlad Crețan, urmează să fie condus pe ultimul drum la Suceava.

„Pentru cine vrea să își ia rămas bun de la Nosfe. Astăzi, de la ora 14:30, Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, strada Dealul Bisericii nr. 54 A, iar mâine, slujba, tot acolo, de la orele 13:00”, este mesajul transmis de artiști, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul rapper a șocat toată industria muzicală pentru că nimeni nu știa să fi avut probleme de sănătate. Nosfe a murit la numai 37 de ani, la doar câteva ore după ce a urcat pe scenă cu colegii din Șatra Benz.

Potrivit informațiilor furnizate de artiști și de Poliția Ilfov, vedeta a suferit un infarct care i-a fost fatal, în locuința din Balotești. Cadrele medicale solicitate prin apel la 112 nu au mai putut face nimic și au declarat decesul la ora 03:26.

ADVERTISEMENT

Nosfe, un artist plâns de o industrie întreagă

Nosfe este plâns de o industrie întreagă. Foarte mulți artiști care l-au cunoscut și au colaborat alături de el de-a lungul carierei au lăsat mesaje tulburătoare și dureroase la auzul veștii că rapperul a încetat din viață în mod subit.

Speak, Florin Dumitrescu, Adda, Cucu sau Ruby sunt doar câteva nume din muzica românească care au vorbit despre prietenia cu regretatul artist hip-hop.

ADVERTISEMENT

În plus, multe vedete au scos la iveală amintiri care le leagă de Nosfe, cel care a pus bazele formației Șatra Benz și avea inclusiv o carieră solo.

ADVERTISEMENT