BOMBĂ în piaţa media! Pro TV a luat Liga Campionilor

Marian Popovici    Cristian Blanuta   
în Stiri sportive
23/12/2014, 14:30
BOMBĂ în piaţa media! Pro TV a luat Liga Campionilor GALERIE FOTO

UPDATE / După anunţul celor de la Dolce care au cumpărat drepturile exclusive pentru Liga Campionilor şi Liga Europa în 2015-2018, Pro Tv a anunţat că a achiziţionat drepturile pentru meciul “free to air” destinat posturilor fără plată. Nu se ştie suma pentru care au fost cumpărate drepturile, însă sursele din piaţa media susţin că Pro Tv a plătit mai mult decît a plătit TVR în ultimii 3 ani, adică aproximativ 3,5 milioane de euro, anunţă gsp.ro

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

**********************

Cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi, Champions Legue şi Europa League, vor fi transmise pe perioada 2015-2018, de DolceSport.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele trei sezoane, în meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport, dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv SuperCupa Europei, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămînale, anunţă gsp.ro.

“Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbişti în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

Închide ×