Life

Unde își petrec Răzvan Simion și Daliana Răducan vacanța. Imagini inedite cu cei doi

Răzvan Simion și Daliana Răducan au plecat într-o vacanță romantică și au postat imagini de colecție.
04.07.2021 | 20:20
Unde isi petrec Razvan Simion si Daliana Raducan vacanta Imagini inedite cu cei doi
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan au decis să petreacă câteva zile romantice în Grecia. Cei doi au ales să se oprească la Atena unde au vizitat mai multe obiective turistice și au postat imagini pe care fanii le-au apreciat imediat.

Cei doi au o relație de aproape un an de zile și se pare că se iubesc mai mult ca niciodată. Prezentatorul de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cât se poate de discret în privința relației sale, dar în final a fost dat de gol chiar de fiica sa.

ADVERTISEMENT

Unde își petrec Răzvan Simion și Daliana Răducan vacanța

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ținut relația departe de ochii curioșilor pentru o perioadă destul de lungă. Acum însă nu se mai ascund. Cei doi au plecat într-o vacanță romantică.

Destinația aleasă este Atena, de unde cei doi au postat mai multe fotografii. Aceștia au postat poze cu diferite obiective turistice, dar și din hotel.

ADVERTISEMENT

“Când în Atena…”, este mesajul scris de Daliana Răducan în dreptul unei imagini cu Răzvan Simion, distribuită apoi și de celebrul prezentator.

Din imagini se poate vedea cât de fericiți sunt Răzvan Simion și iubita sa.

De când se iubesc Răzvan Simion și Daliana Răducan

Prezentatorul și Daliana au o relație din vara anului trecut. Luni bune au fost însă extrem de discreți și nu au dorit să facă nimic public. În final, în luna martie a acestui an, fiica lui Răzvan Simion i-a dat de gol.

ADVERTISEMENT

Daliana a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Aceasta are un birou pe strada Paris din București. Potrivit presei, cei doi locuiesc împreună și se pare că lucrurile merg de minune între ei.

ADVERTISEMENT

“Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”. Așa se descrie iubita lui Răzvan Simion pe site-ul pe care îl are.

ADVERTISEMENT