Sport

Unde își petrec vacanța jucătorii Universității Craiova. Nicușor Bancu și-a ales o destinație exotică. Foto

Jucătorii Universității Craiova au părăsit Bănia, după ultima partidă din 2022 cu Chindia Târgoviște, scor 3-0, și se bucură din plin de vacanță.
23.12.2022 | 09:15
Unde isi petrec vacanta jucatorii Universitatii Craiova Nicusor Bancu sia ales o destinatie exotica Foto
Jucătorii Universității Craiova profită de zilele de vacanță. Nicușor Bancu și-a ales o destinație exotică. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii au parte de o vacanță liniștită, după ce s-au impus categoric în ultima confruntare din acest an calendaristic. Jucătorii Universității Craiova au decis să profite din plin de zilele libere înaintea cantonamentului din iarnă și să se relaxeze împreună cu familia.

Jucătorii Universității Craiova profită din plin de zilele de vacanța. Nicușor Bancu și Alexandru Cîmpanu își petrec timpul liber în Dubai

Sfârșitul anului 2022 a fost unul dezamăgitor pentru olteni, care au fost eliminați din Cupa României Betano, iar Mirel Rădoi a hotărât să părăsească formația din Bănie. „Juveții” și-au revenit în ultimele două confruntări din SuperLigă și au reușit să adune maximul de puncte din confruntările cu CS Mioveni și Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Astfel, după cele trei puncte obținute împotriva trupei antrenate de Toni Petrea, oltenii au decis să părăsească orașul. Jucătorii Universității Craiova au ales ca destinații de vacanță Londra sau Dubai, însă alții au preferat să își petreacă timpul liber alături de familie în urba natală.

Indisponibil în primele luni ale următorului an pentru Universitatea Craiova, Nicușor Bancu a ales să își petreacă vacanța din această iarnă în Dubai. Căpitanul oltenilor trage din greu să revină la antrenamente și muncește aproximativ patru ore zilnic la procesele de recuperare, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
Nicușor Bancu a plecat împreună cu familia la Dubai. sursă foto: nicusorbancu Instagram
Nicușor Bancu a plecat împreună cu familia la Dubai. sursă foto: nicusorbancu Instagram

Alexandru Cîmpanu i-a urmat exemplu căpitanului „alb-albaștrilor” și a ales aceeași destinație exotică. Atacantul Universității Craiova a vizitat împreună cu soția sa Miracle Garden, care este una dintre cele mai mari grădini cu flori naturale din lume.

Alexandru Cîmpanu a viztita una dintre cele mai mari grădini cu flori naturale din lume
Alexandru Cîmpanu a viztita una dintre cele mai mari grădini cu flori naturale din lume

Vladimir Screciu a vizitat Londra împreună cu iubita sa. Paul Papp a ales să își petreacă timpul cu familia

Vladimir Screciu este căpitanul Universității Craiova, după ce Nicușor Bancu a suferit ruptura de ligamente încrucișate. Jucătorul „alb-albaștrilor” nu a ales o vacanță exotică precum colegii săi și a preferat să își petreacă vacanța în Londra.

ADVERTISEMENT
Vladimir Screciu a fost la Londra împreună cu iubita sa
Vladimir Screciu a fost la Londra împreună cu iubita sa

Paul Papp a părăsit Craiova, însă nu și granițele României precum coechipierii săi de la formația din Bănie. Fundașul „alb-albaștrilor” a plecat la Dej împreună cu familia sa, iar acesta petrece timpul liber alături de frații săi.

Paul Papp a plecat la Dej, orașul său natal, pentru a fi mai aproape de familie
Paul Papp a plecat la Dej, orașul său natal, pentru a fi mai aproape de familie

La fel a procedat și Andrei Ivan, care își petrece timpul liber alături de familia sa. Oltenii speră ca atacantul Universității Craiova să marcheze mai multe goluri în următorul an calendaristic. Gică Craioveanu l-a lăudat pe internaționalul român despre care spune că este un jucător important al „juveților”.

ADVERTISEMENT
andrei ivan și-a petrecut timpul alături de familie
Andrei Ivan împreună cu fetița sa

„Sunt jucători importanți pentru Craiova, să nu ne mințim. Vârful pentru mine trebuie să fie precum era Cămătaru, care decidea în careu. Normal ar trebui să arate mai bine (n.r. Universitatea Craiova cu Andrei Ivan și Jovan Markovic)”, spunea Gică Craioveanu în exclusivitate pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT