Fotbal international

Unde îşi petrece Cristiano Ronaldo vacanţa. Ce fotografie a postat pe rețelele de scoalizare

31.12.2018 | 17:19
Unde isi petrece Cristiano Ronaldo vacanta Ce fotografie a postat pe retelele de scoalizare
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo se află în vacanță în Dubai, alături de iubita sa, Georgina Rodriguez. Portughezul profită de călătoria în Emiratele Arabe Unite, unde va participa la gala Globe Soccer Awards, pentru a se relaxa. Starul lui Juventus a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și frumoasa lui iubită pe un iaht, iar poza a strând milioane de aprecieri.

Atacantul lusitan a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun jucător, alături de Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, premiul urmând să fie decernat joi în cadrul Globe Soccer Awards, gală la care Ronaldo a mai primit în patru rânduri acest titlu. Printre cei prezenți vor fi și președintele FIFA, Gianni Infantino, selecționerul Franței, Didier Deschamps și foștii campioni mondiali cu Brazilia Ronaldo și Ronaldinho.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo își petrece vacanța în Dubai

Cristiano Ronaldo profită de călătoria în Dubai pentru a se relaxa alături de iubita sa, Georgina Rodriguez. Cei doi au petrecut clipe de neuitat pe un iaht de lux și s-au fotografiat în timp ce se sărută, iar poza postată ulterior pe Facebook și Instagram a strâns milioane de aprecieri de la fanii fotbalistului.

Fotografia postată de Ronaldo. Sursa: Instagram
Fotografia postată de Ronaldo. Sursa: Instagram

Jucătorul a acordat recent un interviu în cadrul căruia a spus că nu este obsedat să câștige premii individuale. Nu sunt obsedat să câştig premii individuale, importante sunt trofeele cu echipa. Restul vine de la sine. Nu mă gândesc mereu să dobor recorduri pentru că în primul rând îmi doresc să îmi ajut echipa. Nu pot să ascund faptul că sunt fericit atunci când câştig, dar nu este sfârşitul lumii pentru mine atunci când nu se întâmplă aşa cum îmi doresc”, a declarat Ronaldo.

ADVERTISEMENT

782 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo în întreaga sa carieră pentru patru echipe de club: Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino. Starul lusitan a marcat 586 de goluri și a dat 208 pase decisive. La echipa națională a Portugaliei are 154 de partide și 85 de goluri.