Fotbal intern

Unde l-a întâlnit Gigi Becali pe copilul lui Crăciunescu: “Mă rog mai mult pentru tata”

22.02.2021 | 20:25
Unde la intalnit Gigi Becali pe copilul lui Craciunescu Ma rog mai mult pentru tata
Unde l-a întâlnit Gigi Becali pe copilul lui Crăciunescu: "Mă rog mai mult pentru tata". Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut un dialog cu Ion Crăciunescu în cadrul emisiunii „DigiSport Special”, iar patronul FCSB-ului i-a mărturisit că l-a întâlnit pe fiul fostului arbitru la biserică.

Discuția a fost cu atât mai emoționantă, cu cât Gigi Becali a dezvăluit o discuție purtată cu fiul lui Ion Crăciunescu, care i-a mărturisit că se roagă mai mult pentru tatăl său decât pentru el.

ADVERTISEMENT

Restul dialogului a fost pe un ton pozitiv și amical, în care Gigi Becali glumea cu Ion Crăciunescu și pare că au îngropat securea războiului după disputa dintre Mihai Stoica și fostul arbitru, care s-au contrat dur săptămâna trecută la TV.

Unde l-a întâlnit Gigi Becali pe fiul lui Ion Crăciunescu

Momentul amuzant a fost început de Ilie Dumitrescu, care l-a întrebat pe Gigi Becali dacă poate să îi spună „Gigi” și nu „Domnul Becali”

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu: Pot să-ți spun Gigi? Că am auzit că tu cu domnul Crăciunescu vă vorbiți respectuos și nu vreau să nu o fac și eu.

Gigi Becali: Ba chiar te rog. Cu domnul Crăciunescu vorbesc așa pentru că are ceva cu FCSB și nu vreau să-l supăr cumva.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu: Dar ai uitat când mergeam la biliard și jucam? Să știi că nu am absolut nimic cu nimeni, mai ales cu FCSB. Dacă mă aude fiu-meu că vorbesc ceva de rău de Gigi Becali…Doamne Ferește, mă ceartă!

De aici, Gigi Becali și-a adus aminte de întâlnirea sa cu fiul lui Ion Crăciunescu, căruia i-a recunoscut că acesta se ruga pentru el. „Să știi că m-am întâlnit la biserică cu fiul tău și mi-a spus că stă mai mult să se roage pentru tine”.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu: Te cred pe cuvânt! Dacă îmi spuneai că l-ai întâlnit în altă parte nici nu te credeam

Reacția lui Gigi Becali după ce Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal

Gigi Becali a comentat situația lui Florinel Coman, care a fost prins pe autostradă încălcând cu mult viteza legală și susține că fotbalistul său are carnetul de conducere luat în altă țară, mai exact în Ucraina.

„El are un carnet, dar luat în altă țară. Când au verificat milițienii, la noi, la miliția noastră nu a figurat. Nu e înregistrat la noi, asta a fost problema.

Băiatul avea permis, nu e caz penal. Poliția va verifica mâine la poliția din Ucraina, dacă are sau nu carnet”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,10 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT