Life

Unde locuiește acum Raluca Pastramă. Fosta parteneră de viață a lui Pepe a plecat de acasă

06.11.2020 | 21:49
Unde locuieste acum Raluca Pastrama Fosta partenera de viata a lui Pepe a plecat de acasa
ADVERTISEMENT

Anunțul divorțului dintre Raluca și Pepe a șocat o lume întreagă. Artistul a declarat că el și soția sa nu mai stau în aceeași casă de aproximativ două săptămâni, iar fanii s-au întrebat unde locuiesc cei doi.

Zilele trecute, Pepe a anunțat faptul că, după 8 ani de căsnicie, divorțează de Raluca Pastramă. Conform spuselor solistului, decizia i-a aparținut soției sale, de vreme ce Pepe a declarat că nu a fost în totalitate de acord cu despărțirea.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Raluca a fost o persoană discretă și rezervată în declarații cu privire la relația dintre ea și Pepe. Acest lucru nu s-a schimbat, din moment ce bruneta nu a dorit să facă nicio mărturisire legată de divorț.

Unde locuiește acum Raluca Pastramă. Fosta parteneră de viață a lui Pepe a plecat de acasă

Pepe și Raluca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. După divorțul cu scandal de Oana Zăvoranu, artistul părea că și-a găsit fericirea în brațele Ralucăi Pastramă. Cei doi au devenit oficial un cuplu în 2012 şi au două fetițe: Rosa Alexandra și Maria.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unui videoclip postat pe contul său de YouTube, Pepe a mărturisit că el și Raluca s-au separat și că, deși nu mai locuiesc împreună, se înțeleg foarte bine și au decis ca divorțul să fie unul amiabil. Cei doi vor divorța la notar și se vor dedica în continuare creșterii celor două fetițe.

Recent, Raluca Pastramă a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Bucureşti, conform spynews.roRaluca Pastramă e cea care a părăsit locuința unde locuia cu Pepe. Bruneta şi-a făcut bagajele şi s-a îndreptat spre casa unei tinere blonde, care a ajutat-o să care sacii din mașină și să se instaleze. Se pare că Raluca va locui o perioadă la o persoană apropiată, fie o rudă, fie o prietenă de încredere.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu, Pepe şi Raluca au apărut cu zâmbetul pe buze și păreau foarte apropiați. Cei doi au vorbit despre relația lor și despre momentul în care s-au cunoscut, iar partenera interpretului i-a făcut acestuia un reproș neașteptat.

„Pepe nu m-a cerut de soţie, o să îi strig asta toată viaţa noastră că nu m-a cerut de soţie… Este o amintire pe care voiam să o avem”, a declarat Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT

Se pare că relația celor doi a fost greu încercată de-a lungul timpului, iar Raluca Pastramă a trecut prin momente neplăcute, neavând curajul necesar pentru a se exterioriza. Ca urmare a problemelor din trecut, aceasta a decis să pună capăt relației cu Pepe, fără a dezvălui motivul în mod public.

,,Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei.”, a mărturisit Pepe.

ADVERTISEMENT
Tags: