Life

Unde locuiește Mihaela Rădulescu atunci când vine în România. Vedeta și-a vândut toate proprietățile

Mihaela Rădulescu locuiește de 15 ani la Monaco și a declarat de curând că și-a vândut toate proprietățile din România.
26.08.2021 | 18:09
Unde locuieste Mihaela Radulescu atunci cand vine in Romania Vedeta sia vandut toate proprietatile
Unde locuiește Mihaela Rădulescu atunci când vine în România. Vedeta și-a vândut toate proprietățile. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România în urmă cu aproape 15 ani, deși era una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare.

Aceasta s-a stabilit împreună cu fiul ei la Monaco, dar revine  în țară atunci când este  implicată într-un proiect.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu recent, iubita lui Felix Baumgartner a dezvăluit faptul că atunci când vine în România locuiește la hotel pentru că și-a vândut toate proprietățile pe care le-a avut.

Unde locuiește Mihaela Rădulescu atunci când vine în România

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. În urmă cu aproape 15 ani a decis să părăsească România. În acel moment vedeta era în plin proces de divorț, iar presiunea pe umerii săi era foarte mare.

ADVERTISEMENT

Aceasta a decis că nu dorește să-și crească fiul în România și în final a ales Monaco, acolo unde fostul său soț avea mai mulți prieteni. Într-un interviu acordat celor de la Libertatea, Mihaela Rădulescu a dezvăluit faptul că și-a vândut toate proprietățile din țara sa natală.

Aceasta a fost implicată în diferite proiecte în România și de fiecare dată a locuit la hotel.

“Nu mai am nimic. Stau la hotel. Sunt un om care trăiește din valize. M-am obișnuit. Așa trăiesc de ani de zile. Am plecat de 15 ani totuși”, a spus diva.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu recunoaște că a apelat la un psiholog

Atunci când a decis să plece din România și să se mute într-o țară străină, diva a trecut prin momente grele. A fost însă dispusă să facă orice sacrificiu pentru fiul ei. Aceasta a recunoscut că a apelat și la ajutorul unui psiholog.

“Nu m-am mai gândit la mine. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală.. A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo. Am fost la psiholog.

ADVERTISEMENT

Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a mai spus Mihaela Rădulescu, pentru Libertatea.

În 2014, diva și-a găsit liniștea alături de sportivul austriac Felix Baumgartner.

ADVERTISEMENT