News

Unde locuiește Mihaela Rădulescu, în timpul filmărilor de la Ferma! PRO TV o ține în puf

11.04.2019 | 13:37
Unde locuieste Mihaela Radulescu in timpul filmarilor de la Ferma PRO TV o tine in puf

În timp ce concurenții de la Ferma se confruntă cu lipsuri, iar mâncarea este destul de puțină, prezentatoarea emisiunii de la Pro TV, Mihaela Rădulescu, se lăfăie în lux, ca o adevărată divă, chiar dacă stă într-o casă aflată într-o localitate uitată parcă de lume.

Casa unde stă Mihaela Rădulescu are sală de fitness și cameristă

Vedeta a avut chiar și o cerință specială la adresa producătorului emisiunii Ferma, de la Pro TV! Printre solicitările pe care le-a avut Mihaela Rădulescu a fost să i se pună la dispoziție și o sală de fitness, unde să își mențină corpul foarte bine lucrat, de manechin.

În plus, Mihaela Rădulescu i-a informat, fără să vrea, pe fanii emisiunii că beneficiază și de serviciile unei cameriste! Vedeta s-a supărat puțin pentru că și-a stricat mai multe haine î timpul emisiunii de la Pro TV, dar îi place foarte mult ceea ce face pentru televiziunea din Pache Protopopescu.

Casa Mihaela Radulescu la Ferma
Mihaela Radulescu s-a suparat dupa ce si-a distrus mai multe haine scumpe la Ferma

Mihaela Rădulescu și-a stricat hainele de firmă la Ferma

„Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei (râde). Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile“, spune prezentatoarea show-ului „Ferma“.

Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu susţine că adoră ceea ce face: „Nici n-aş putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere şi uneori nici nopţi întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără raţia de sport zilnic şi Pro TV mi-a făcut acest hatâr“, a mai spus vedeta.