Fotbal international

Unde lucra Georgina înainte să devină iubita lui Cristiano Ronaldo. Detalii mai puțin știute despre relația celor doi. GALERIE FOTO

05.04.2019 | 17:36
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo. Unde lucra tânăra înainte să devină iubita atacantului

Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, ducea o viață liniștită înainte ca starul lui Juventus Torino să o cucerească. Tânăra în vârstă de 25 de ani a vorbit într-un interviu acordat pentru presa din Italia în care a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo, dar și unde lucra înainte să devină iubita acestuia.

Unde lucra Georgina înainte să devină iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez susține că prima dată l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo la magazinul Gucci din Madrid, în perioada în care atacantul portughez juca pentru Real Madrid. Fotbalistul a mers la shopping, iar cea care l-a sfătuit a fost chiar actuala lui logodnică. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

“Prima întâlnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, în afara mediului de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”, a spus Georgina Rodriguez pentru Elle.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, Alana Martina, Eva și Mateo

“Acasă este acolo unde e familia mea!”

Tânăra care i-a dăruit o fetiță fotbalistului de la Juventus a decis să se mute alături de Cristiano Ronaldo la Torino vara trecută, acolo unde are grijă de Alana Martina, dar și de ceilalți trei copii ai lui Cristiano Ronaldo, făcuți cu mame surogat: Cristiano Ronaldo Jr., Mateo și Eva.

“Acasă este acolo unde e familia mea. Locul unde sunt cea mai fericită, alături de copii mei și de partenerul meu. Casa noastră e refugiul nostru, templul pe care l-am construit cu atât de multă iubire”, a mai spus Georgina.