Life

Unde lucra Horia Brenciu înainte să devină faimos: ”Alergam ca nebunul pentru câţiva lei”

Cu ce s-a ocupat Horia Brenciu, înainte de a ajunge faimos? Artistul a dezvăluit că, pentru câțiva lei, era toată ziua pe drumuri, dar o astfel de experință l-a ajutat foarte mult.
17.04.2022 | 17:27
Unde lucra Horia Brenciu inainte sa devina faimos Alergam ca nebunul pentru cativa lei
ADVERTISEMENT

Drumul lui Horia Brenciu către succes și faimă nu a fost unul ușor. Înainte de a ajunge să lucreze în televiziune și a deveni artist, a avut un serviciu care oricare alt român, din care reușea să câștige ”câțiva lei.”

Horia Brenciu, despre primul lui loc de muncă: ”Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine”

Horia Brenciu (49 ani-n.r) a fost curier până să fie cunoscut de toată România. Și acum își amintește cum era zilnic pe drumuri, pentru a-și asigura traiul necesar.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu crede că l-a ajutat foarte mult meseria de curier, considerând-o o experiență utilă. Următorul job avea să fie drumul către celebritate al cântărețului: reporter la TVR.

”Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine.

ADVERTISEMENT

Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul.”, a povestit Horia Brenciu, într-un interviu pentru revista OK!Magazine.

Cum a ajuns Horia Brenciu să fie prezentator

Pentru sursa menționată, solistul a mărturisit și despre cum a ajuns să fie prezentator, în anul 1993. Se întâmpla acum 30 de ani, iar Horia Brenciu își aduce aminte tot momentul, inclusiv costumul pe care-l purta.

ADVERTISEMENT

”Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-şef al redacţiei Jocuri şi Concursuri, care îmi spunea mereu să n-am emoţii şi, nu în ultimul rând, speranţele şi emoţiile tatălui meu, rămas la Braşov…

Şi toate acestea se întâmplau înainte de a da „acţiune“ emisiunii concurs Robingo, prima licenţă internaţională din România, filmată la început de septembrie şi difuzată, ulterior, pe 3 octombrie 1993”, a mai povestit cântărețul.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Horia Brenciu să cânte

Anul 2002 a fost unul decisiv pentru Horia Brenciu, în ceea ce privește cariera în muzică. A pus bazele proiectului HB Orchestra, iar în 2007 i-a apărut primul album. A urmat o evoluție frumoasă, Horia Brenciu având concerte și la Sala Palatului.

ADVERTISEMENT