Life

Unde lucrează acum Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ce surpriză le pregătește fanilor

Unde lucrează acum Elena Matei, finalista de la Chefi la Cuțite? Fosta concurentă le pregătește o surpriză fanilor.
28.06.2021 | 08:40
Unde lucreaza acum Elena Matei de la Chefi la Cutite Ce surpriza le pregateste fanilor
ADVERTISEMENT

Elena Matei a făcut un anunț surprinzător pentru fani. Finalista Chefi la Cuțite nu a reușit să câștige marele premiu, însă experiența a ajutat-o foarte mult să se dezvolte în plan personal și profesional.

Fosta concrentă a lui Sorin Bontea le-a dat fanilor de pe rețelele sociale o veste foarte bună. Tânăra a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii au întrebat-o și despre muncă.

ADVERTISEMENT

Unde lucrează acum Elena Matei de la Chefi la Cuțite

Elena Matei ține legătura cu urmăritorii de pe rețelele sociale după ce s-a încheiat sezonul 9 Chefi la Cuțite.

Tânăra din echipa verde a fost foarte apreciată de fani în timpul competiției, motiv pentru care postează regulat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Elena Matei a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar internauții au fost curioși în legătură cu jobul ei. Aceștia au întrebat-o dacă mai lucrează în același loc ca ca începutul emisiunii.

Blondina a precizat că nu mai lucrează în acest moment și urmează să ia o decizie în perioada următoare. Elena Matei este conștientă de potențialul ei în bucătărie și vrea să ajungă cât mai departe.

ADVERTISEMENT

Finalista sezonului 9 al cooking show-ului de la Antena 1 i-a asigurat pe fani că vor avea parte de surprize în viitorul apropiat.

„Eu nu mai lucrez în Ploiești. Dar o să am o surpriză pentru ploieștenii mei. Aducem choux-urile și la Ploiești?”, a fost răspunsul fostei concurente a lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT
Elena Matei de la Chefi la Cuțite
Elena Matei de la Chefi la Cuțite, surpriză pentru fani. Sursa foto: Instagram

Întrebată de fani dacă este tristă din cauza faptului că nu a câștigat marea finală Chefi la Cuțite, tânăra a spus că nu, însă este doar supărată.

În același timp, blondina recunoaște că experiența a ajutat-o foarte mult și că a câștigat alte lucruri. Drumul ei abia acum a început, după cum a mai ținut să adauge finalista.

Elena Matei a mai spus că  învățat foarte multe lucruri de la Chef Sorin Bontea și că îi vor fi de folos în drumul pe care îl va urma de acum încolo.

Elena Matei a ajuns până în finala show-ului culinar de la Antena 1 alături de Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru. Aceasta din urmă a fost cea care a obținut farfuria de aur și marele premiu.

ADVERTISEMENT