News

Unde lucrează acum fata fostului ministru Vasile Blaga. Agathe a divorțat în secret de bărbatul cu care are un băiat

Fata europarlamentarului Vasile Blaga s-a reorientat profesional după divorțul de Ioan Rudeanu, bărbatul cu care are un copil. În prezent, Agathe are un job bine plătit la stat, dar și un proces complicat pe rol.
27.03.2022 | 12:01
Unde lucreaza acum fata fostului ministru Vasile Blaga Agathe a divortat in secret de barbatul cu care are un baiat
După divorțul de Ioan Rudeanu, fata lui Vasile Blaga se concentrează acum pe carieră
ADVERTISEMENT

Cunsocutul politician Vasile Blaga (65 de ani) are doi copii, pe Agathe și pe Sebastian, ambii fără noroc pentru moment în dragoste. Agathe s-a căsătorit în 2008 cu Ioan Rudeanu, de care a divorțat în secret acum doi ani, iar Sebastian – logodit la un moment dat – a fost părăsit de Alina Binder, actuala soție a Principelului Nicolae.

Fata lui Vasile Blaga a divorțat de Ioan Rudeanu. Firma ginerelui politicianului era abonată la contractele cu statul

Agathe l-a făcut în premieră bunic pe Vasile Blaga în 2012, perioadă în care toate erau bune și frumoase în familie. Numai că problemele cu legea au început să apară în familia Rudeanu-Blaga în momentul în care firmele deținute de ginerele politicianului au intrat în insolvență.

ADVERTISEMENT

”Firma familiei Rudeanu a fost contractată, pe bandă rulantă, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere cu afaceri similare, începând cu anul 2018, unele dintre acestea fiind în derulare și în prezent. 

În martie 2019, CNAIR atribuie companiei Axis două loturi din acordul cadru privind paza și patrularea pe autostrăzile Sebeș-Turda și Transilvania. Pentru primul lot au fost încheiate trei contracte subsecvente (ultimul la 18 decembrie 20200, în valoare de 1.558.970,4 lei fără TVA, iar pentru al doilea lot au fost încheiate tot trei contracte subsecvente (ultimul, de asemenea, la 18 decembrie anul trecut), în valoare totală de 3.998.995,84 lei fără TVA.

ADVERTISEMENT

Axis a mai primit, în 29 noiembrie 2018, un contract de 3.505.348,08 lei fără TVA, pentru paza pe pasajele superioare ale Autostrăzii A1. Ultimul contract subsecvent a fost încheiat la data de 17 decembrie 2020”, nota presa anul trecut despre afacerile de milioane ale firmei deținute de familia Rudeanu.

Agathe Blaga este senior economist în cadrul Băncii Naționale a României

După separarea de fostul partener de viață, Agathe s-a reorientat și profesional. Dacă pe vremuri încercase și meseria de mediator, fata lui Vasile Blaga a preferat să se concentreze pe activitatea ei de senior economist în cadrul Băncii Naționale a României, unde colaborase oricum în ultimii 5 ani.

ADVERTISEMENT

Într-un proces declanșat în vara anului 2020, fata lui Vasile Blaga a fost obligată de instanță, printr-o decizie pronunțată anul trecut, să achite un împrumut considerabil, de 450.000 lei, contractat de ea și de deja fostul ei soț în perioada căsniciei.

Numai că Agathe Blaga nu a fost de acord cu decizia judecătorilor, a făcut recurs și astfel s-a ajuns la Curtea de Apel București. Următorul termen în dosarul în care Ioan Rudeanu, fost soț al lui Agathe, este ”intimat chemat în garanție” a fost fixat de magistrați pe 5 aprilie 2022, informează FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fata lui Vasile Blaga s-a judecat de curând cu fostul soț

Acum trei luni, conform FANATIK, Agathe Blaga l-a chemat în judecată pe fostul ei soț la Tribunalul Ilfov, într-un proces având ca materie ”minori și familie”, iar ca obiect ”ordonanţă preşedinţială”. În cauză, ”revizuent pârât” apărea Ioan Rudeanu, iar ”intimat reclamant” – fata lui Vasile Blaga.

”Solutia pe scurt: Respinge cererea de revizuire ca neîntemeiată. Obligă revizuentul la plata către intimată a sumei de 4000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, așa suna hotărârea instanței prin care fostul soț al fetei lui Vasile Blaga a fost obligat la plata a 4.000 lei, cheltuieli cu avocatul.

În prezent, Vasile Blaga are probleme cu legea, după ce decizia prin care fostul ministru de interne a fost achitat în procesul în care era acuzat de trafic de influenţă a fost anulată, în iulie 2020, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, procesul fiind rejudecat.

ADVERTISEMENT