Life

Unde lucrează iubitul Ralucăi Bădulescu. Rareș a absolvit Medicina anul trecut

Iubitul Ralucăi Bădulescu a absolvit Medicina anul trecut. A trecut examenul de rezidențiat și și-a găsit un loc de muncă bine plătit.
03.10.2022 | 15:45
Unde lucreaza iubitul Ralucai Badulescu Rares a absolvit Medicina anul trecut
Iubitul Ralucăi Bădulescu a absolvit Medicina anul trecut. Unde lucrează. Foto: Instagram/ Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Iubitul Ralucăi Bădulescu a început să apară tot mai des în spațiul public, la brațul partenerei sale, iar lumea își pune tot felul de întrebări legate de el.

Iubitul Ralucăi Bădulescu lucrează la un laborator de analize din București

Tânărul a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, în anul 2021, iar între timp și-a găsit un loc de muncă după ce a luat examenul de rezidențiat.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, s-a scris în mod eronat că partenerul juratei de la Bravo, ai stil ar fi medic estetician. De fapt, acesta e specializat în anatomo-patologie.

Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Rareș e zgârcit în informații despre locul său de muncă, de pildă, deși nu ascunde că este medic. Ba chiar, se mândrește cu meseria sa, glumind, pe Instagram, că ar fi câștigat 3 premii Nobel în domeniul său.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat unde și-a găsit partenerul Ralucăi Bădulescu loc de muncă. Potrivit informaților pe care le-am verificat, acesta lucrează la un laborator private de analize medicale, unde mai există alți 4 medici rezidenți anatomopatologi.

Rareș e pasionat și de muzică

Cu privirle la câștigurile pe care le are un medic rezident, acestea pornesc de undeva de la 6.000-7.000 de lei salariu brut (undeva la 3.800 net, adică în mână). Aceste sume diferă în funcție de sporuri ori de unitatea spitalicească/ laborator de analize etc.

ADVERTISEMENT

Grigore Rareș Gabriel, pe numele său complet, nu este pasionat doar de medicină. Partenerul cu 20 de ani mai tânăr decât Raluca Bădulescu are și un canal de YouTube. Acolo și-a publicat două din creațiile sale muzicale. Da, băiatul compune și muzică atunci când nu se află la laboratorul privat unde lucrează zi de zi până la ora 17!

Dacă despre calitățile sale de medic anatomopatolog nu putem afirma nimic, despre succesul ca artist putem remarca doar că pagina sa de YouTube nu se bucură de prea multă atenție. Rareș are doar 25 de urmăritori, dar… cine știe? Poate că asocierea cu ceva mai faimoasa Raluca Bădulescu îl va ajuta să se facă văzut și ca muzician!

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a divorțat în luna iunie 2022 de fostul ei soț, Florin Stamin. La nici două luni de la separarea oficială, produsă în acte, s-a aflat că are un alt partener.

Raluca a vorbit recent despre relația sa: „Este un tip absolutamente fantastic”

La început, vedeta Kanal D a fost reticentă în a vorbi despre Rareș, cu care acum se afișează peste tot. Odată cu trecerea timpului, Raluca a început să vorbească despre actuala ei relație într-un mod cât se poate de natural.

„Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, «in magic, i believe in love». Pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, «acum mă duc să…», sau «acum urmează să mă îndrăgostesc». Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc. Întotdeauna trebuie să se întâmple firesc! (…)

Nu mă bag peste deciziile lui, unu la mână. Doi la mână, este medic anatomopatolog, nu estetician cum s-a mai vehiculat și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere. Este «way beyond», așa că oricum vrea el e perfect!”, a declarat de curând Raluca despre relația ei cu Rareș, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT