Life

Unde lucrează soția lui Leonard Doroftei în Canada. Fostul pugilist, dezvăluiri inedite despre familia sa. “Ea ține familia unită”

Leonard Doroftei s-a stabilit în Canada și are o viață de vis. Este fericit pentru că îi are pe cei trei copii aproape, în plus este tare mândru și de realizările soției sale.
30.12.2021 | 09:16
Unde lucreaza sotia lui Leonard Doroftei in Canada Fostul pugilist dezvaluiri inedite despre familia sa Ea tine familia unita
Unde lucrează soția lui Leonard Doroftei în Canada.
ADVERTISEMENT

Fostul campion a decis în urmă cu doi ani să părăsească România.

A vândut tot ce avea și a plecat cu familia în Canada unde are o viață de vis.

Soția sa, Monica, a hotărât să contribuie și ea la bunăstarea familiei. Chiar dacă situația financiară i-ar fi permis să stea acasă, aceasta a decis să se angajeze.

Unde lucrează soția lui Leonard Doroftei în Canada. Fostul pugilist, dezvăluiri inedite despre familia sa. “Ea ține familia unită”

Leonard Doroftei a lăsat totul în urmă și a început o viață nouă alături de familia sa în Canada. Chiar dacă ar fi putut să stea acasă, soția fostului campion a decis să se angajeze. Monica lucrează la aeroport.

ADVERTISEMENT

“Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a dezvăluit Leonard Doroftei pentru GSP.

Fostul sportiv este tare fericit pentru îi are aproape și pe cei trei copii ai săi. Aceștia se descurcă de minune pe meleaguri străine. Fiul cel mare, Adrian, este un afacerist de succes.

ADVERTISEMENT

Alex a terminat Facultatea de Fizică înainte de a se muta în Canada. Și-a găsit imediat un loc de muncă foarte bun. Mezina familiei, Vanessa, se pare că va deveni doctorul familiei.

“Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie”, a mai spus Doroftei.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada

Leonard Doroftei este extrem de mulțumit de ceea ce a reușit să facă în ultimii doi ani. Nu i-a trecut prin gând nicio clipă să renunțe la box, așa că îi inițiază și pe alții în tainele sportului pe care îl iubește.

“Păi, dacă asta îmi place să fac… Pregătesc sala pentru elevi, mă mai antrenez și singur. M-am redescoperit aici, în Canada. Am slăbit 20 de kilograme numai din mișcare!

ADVERTISEMENT

Am mai umblat puțin și la alimentație, adică am mai scăzut din cantitate, dar mănânc orice, mai beau și un pahar de vin”, a mai spus fostul campion pentru GSP.

ADVERTISEMENT