Fotbal intern

Unde merge Craiova în cantonament. “Leii” vor sta in Regatul Legendelor!

05.01.2019 | 20:25
Unde merge Craiova in cantonament Leii vor sta in Regatul Legendelor

După o vacanță de aproximativ două săptămâni, jucătorii Craiovei se reunesc pe 7 ianuarie, atunci când au programată și vizita medicală. Mitriță și compania vor pleca pe 8 ianuarie în Antalya, acolo unde este programat un stagiu de pregătire.

Unde merge Craiova în cantonament

Oltenii vor fi cazați în perioada 8-26 ianuarie la hotelul Land of Legends Kingdom (în traducere Regatul Legendelor). Nu a fost anunțat deocamdată și programul meciurilor amicale pe care Craiova le va disputa acolo.

Vezi imagini în galeria foto de mai sus

Universitatea Craiova a încheiat anul pe locul 3 în Liga 1 Betano, cu 38 de puncte strânse în 21 de etape. Oltenii se află la opt lungimi în urma celor de la CFR Cluj, însă la numai două puncte în urma ocupantei locului 2, FCSB.

Oltenii au încheiat 2018 în forță
Oltenii au încheiat 2018 în forță

Oltenii au încheiat 2018 în forță

Craiova a avut o lună octombrie excelentă, bifând patru victorii în cinci etape. Totuși, singurul pas greșit a venit chiar în cel mai important meci pentru fani, cel cu Dinamo, din Ștefan cel Mare, pe care echipa lui Mangia l-a pierdut lamentabil, scor 0-3.

Craiova este prezentă totodată și în sferturile de finală ale Cupei României, competiție pe care în urmă cu un sezon reușea să o câștige. A fost primul trofeu obținut de olteni în ultimii 25 de ani. Chiar dacă în vară s-au despărțit de jucători importanți, precum Băluță, Screciu sau Gustavo, aceștia au reușit să formeze o nouă echipă competitivă.

Portarul Mirko Pigliacelli, mijlocașul Alexandru Cicâldău sau atacantul Elvir Koljic sunt cele mai inspirate achiziții făcute de Craiova în actuala stagiune. Până la reunire, vedeta echipei Alexandru Mitriță a ales să se relaxeze în Maldive și, apoi, în Dubai, acolo unde a vizitat restaurantul celebrului Chef turc Salt Bae.