Simona Halep

Unde merge Simona Halep în vacanţă: “Am patru destinaţii”

20.10.2018 | 11:14
Unde merge Simona Halep in vacanta Am patru destinatii

Simona Halep şi-a încheiat sezonul sportiv cu participarea la turneele din China, unde a avut un parcurs rău din cauza problemelor de sănătate. Tocmai din cauza accidentării la spate s-a văzut nevoită să se retragă de la Kremlin Kup din Moscova şi mai apoi de la Turneul Campioanelor. Totuşi, românca a mers la Singapore pentru a-şi lua premiul de cea mai bună jucătoare a anului 2018, iar de acolo se va întoarce în ţară pentru tratament. După şedinţele de recuperare, Simona Halep va merge în vacanţă. Unde? Încă nu s-a decis, dar are multiple variante.

Într-o conferinţă de presă, Halep a spus că tot ce are nevoie acum este “vacanţă, vacanţă, vacanţă”. Cunoscută drept o fire muncitoare şi ambiţioasă, Simona se gândeşte acum la relaxare după un sezon intens, în care a fost nevoită să alterneze succesele, având parte de cel mai bun an din carieră – prin cucerirea Roland Garros, cu problemele de sănătate. A avut din nou de suferit cu tendonul lui Achile, apoi hernia de disc apărută înaintea turneului de la Wuhan, din cauza căreia s-a retras şi de la Beijing, a forţat-o să-şi ia pauză.

Simona Halep nu e încă decisă unde merge în vacanţă

“Doctorii mi-au spus că am nevoie de o pauză de trei – patru săpătmâni şi că urmând tratamentul, exerciţiile medicale şi fizioterapia ar trebui ca totul să fie bine. Am suficient timp să am grijă de mine, iar dacă voi fi odihnită şi ok din punct de vedere mental, atunci va fi bine”, a spus Simona Halep, după care a discutat despre unde va merge în vacanţă în acest final de an, după ce îşi va face în prealabil şi tratamentul pentru hernia de disc.

Liderul din tenisul mondial nu este sigură unde se va relaxa în vacanţă, însă ce ştie cu certitudine este că are nevoie de ea: “Voi merge în curând în vacanţă. De mâine voi ajunge acasă şi voi începe tratamentul, aşa că voi fi în sală în fiecare zi. Asta nu e ceva ce iubesc să fac, dar trebuie să fac şi asta. Am patru posibile destinaţii şi o să văd unde o să merg. Mă voi bucura la maximum pentru că am nevoie de vacanţă şi acum sunt mai relaxată decât oricând. Aşa că voi fi bine”, a mai spus românca.

Simona Halep se realxează în una dintre vacanţele avute în această vară. Românca meditează pe un ponton din Caraibe
Simona Halep se realxează în una dintre vacanţele avute în această vară

Rămâne de văzut ce va alege Halep în privinţa vacanţei, după ce a bifat în ultima perioadă sejururi în Caraibe, Dubrovnik sau Italia. Simona îşi vizitează în acelaşi timp şi ţara, fiind surprinsă vara aceasta la Mamaia în plin sezon estival, dar şi la munte, unde merge de cele mai multe ori alături de familie.

 

Tags: