Life

Unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Un fost spărgător a spus care sunt cele mai nesigure locuri

Un fost spărgător a dezvăluit locul unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Mulți hoți sunt tentați să meargă acolo.
10.06.2023 | 15:38
Unde nu trebuie sa iti tii niciodata banii si lucrurile de valoare Un fost spargator a spus care sunt cele mai nesigure locuri
Unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există anumite locuri unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Hoții sunt deseori tentați să meargă direct acolo, atunci când intră în casa, dezvăluie un fost spărgător.

Sfaturile unui fost spărgător

Care sunt locurile unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare? Cel mai probabil mulți dintre noi le cunosc deja și se bazează pe ele. Un fost spărgător a dezvăluit ce pot face proprietarii de case pentru a descuraja infractorii să intre în proprietatea lor.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a dezvăluit și care sunt locurile unde e nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Acolo ar merge prima oară un hoț dacă vrea să jefuiască o casă. Bărbatul care a făcut postarea spune că a făcut luni întregi de închisoare, însă acum este agent de securitate.

“Am fost condamnat pentru două infracțiuni la vârsta de 18 ani. Acum am 26 de ani și de curând mi-am răscumpărat infracțiunile. Am fost închis timp de șase luni până când am reușit să ies pe cauțiune. Cu siguranță nu aș vrea să mă întorc la închisoare”, a spus acesta pe Reddit.

ADVERTISEMENT

În același timp, el i-a invitat pe utilizatorii Reddit să îi adreseze întrebări cu privire la siguranța din interiorul casei. “Casa mea a fost spartă cu ceva timp în urmă. Au găsit niște bani pe care mama mea i-a ascuns într-un loc în care a crezut că nimeni nu se va gândi să se uite”, a fost una dintre întrebări.

Unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare

Iar fostul spărgător a confirmat. Borcanele din bucătărie și sertarele comodei sunt locuri unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare“Da, locuri precum borcanele din bucătărie sau sertarele comodei, chiar și în spatele sertarului însuși.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost întotdeauna ”locuri fierbinți pentru bani,” la fel ca și dulapurile, din anumite motive.“, a fost răspunsul bărbatului la întrebarea primită pe Reddit, arată The Mirror.

Și totuși cum își poate proteja o persoană casa? Fostul spărgător spune că cel mai bun lucru pe care îl poate face oricine este să își ia un câine. Hoții evită să jefuiască locațiile unde văd un câine, fie el în curte, sau în interior.

Un alt sfat esențial venit din partea bărbatului este cel legat de accesul hoților. Potrivit acestuia, în general, un spărgător intră fie pe fereastră, fie pe ușa din spate. De asemenea, acesta caută și chei ascunse în grădină pentru ca jaful să fie unul mai ușor.

ADVERTISEMENT