News

Unde pot fi trimise propunerile pentru starea de alertă. Marcel Vela anunță că așteaptă ideile din partea românilor

10.05.2020 | 19:30
Unde pot fi trimise propunerile pentru starea de alerta Marcel Vela anunta ca asteapta ideile din partea romanilor
Unde pot fi trimise propunerile pentru starea de alertă. Marcel Vela anunță că așteaptă ideile din partea românilor. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Marcel Vela, ministrul de Interne, a precizat unde pot fi trimise propunerile pentru starea de alertă, precizând că așteaptă ideile din partea românilor.

Unde pot fi trimise propunerile pentru starea de alertă

Cei care doresc să trimită autorităților propunerile lor pentru starea de alertă o pot face la o adresă de email concepută special în acest scop, potrivit anunțului ministrului de Interne.

ADVERTISEMENT

Marcel Vela a postat, duminică, un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care îi anunță pe români că pot trimite propunerile despre cum ar trebui implementată starea de alertă, care începe pe 15 mai, atunci când expiră cea de urgență.

“Dragi prieteni, la postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparență și dezbatere măsurile propuse de către medicii specialiști în epidemiologie și boli infecțioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observații”, a scris ministrul de Interne, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Marcel Vela a făcut cu această ocazie o serie de precizări, inclusiv modalitatea prin care românii pot trimite ideile lor autorităților.

România va intra în starea de alertă pe 15 mai

https://www.facebook.com/vela.marcel/?tn-str=k*F

“Vă mulțumesc tuturor și vă fac următoarele precizări:

-lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate și aproba în următoarea săptămână.

ADVERTISEMENT

-oricine dorește să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunțată în postarea de pe site-ul MAI, cât și la anunțul de pe site-ul INSP (Institutul Național de Sănătate Publică): propuneri.relaxare@ms.ro

-scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătății și oprirea răspândirii infecțiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare”, a mai scris ministrul de Interne pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Potrivit planului realizat până în acest moment de autorități, țara noastră ar urma să intre în starea de alertă din 15 mai, dată la care va începe prima etapă de relaxare a măsurilor impuse până acum, ca urmare a epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: