Fotbal intern

Unde putea să se transfere Marius Briceag de la FCSB. „Am negociat cu Gigi Becali după foarte mulți ani!”. Exclusiv

22.02.2021 | 21:12
Unde putea sa se transfere Marius Briceag de la FCSB Am negociat cu Gigi Becali dupa foarte multi ani Exclusiv
Unde putea sa se transfere Marius Briceag de la FCSB. „Am negociat cu Gigi Becali dupa foarte multi ani!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marius Briceag a fost la un pas să fie împrumutat la o altă echipă de către Gigi Becali, însă jucătorul a dorit să meargă la FC Voluntari, unde este mai mult rezervă acum.

FANATIK a aflat că Gigi Becali bătuse palma cu o altă echipă la care fundașul FCSB-ului urma să meargă sub formă de împrumut, însă Briceag a ales în cele din urmă FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 29 de ani născut la Pitești poate juca atât ca fundaș stânga cât și în dreapta, dar și ca mijlocaș stânga, iar în acest sezon a evoluat în 12 partide în Casa Pariurilor Liga 1.

Gigi Becali ajunsese la o înțelegere cu FC Argeș pentru împrumutul lui Marius Briceag: „Ne-am înțeles imediat!”

Jean Vlădoiu a dezvăluit pentru FANATIK că pe lângă Cristi Dumitru și Aristidis Soiledis, președintele lui FC Argeș a negociat și pentru Marius Briceag, care a fost ținta principală a piteștenilor. De altfel, fostul atacant al Stelei a vorbit după foarte mulți ani cu Gigi Becali pentru a negocia acest transfer, după ce în trecut au avut mai multe divergențe: „Am vorbit cu Gigi Becali pentru Briceag după foarte mulți ani special pentru Briceag! A fost foarte drăguț și chiar am mai vorbit de câteva ori de atunci”, a spus fostul jucător în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Se pare că negocierile au durat extrem de puțin, iar cei doi au bătut palma ca fundașul să meargă sub formă de împrumut până la finalul sezonului la Pitești, orașul său natal. Însă spre dezamăgirea oficialului argeșean, jucătorul a decis să meargă la Voluntari pe aceeași bani, din cauza situației complicat din clasament a celor de la FC Argeș: „Am avut mari probleme cu transferurile. Era foarte greu să conving un jucător să vină pe aceeași bani ca la Voluntari sau alte echipe care aveau multe puncte în fața noastră și chiar am pierdut astfel doi jucători”, a mai spus dezamăgit Jean Vlădoiu.

După ce acest transfer a căzut, patronul FCSB a încercat să se revanșeze și în acest fel Cristi Dumitru a ajuns la FC Argeș și tocmai a marcat primul gol în Liga 1: „A vrut să ne ajute, ne-am înțeles imediat, dar Briceag a ales să meargă la Voluntari până la urmă. Domnul Becali ne-a ajutat și ni l-a dat pe Cristi Dumitru dacă l-am pierdut pe Briceag”.

ADVERTISEMENT

„În același mod l-am pierdut și pe Antoni Ivanov de la Craiova

Se pare că din același motiv a căzut și transferul mijlocașului bulgarul Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova, care la fel ca Briceag, a acceptat să meargă la Voluntari, pe același salariu oferit și de către cei de la FC Argeș: „L-am pierdut pe Marius Briceag și pe Ivanov. Noi am oferit aceleași condiții ca Voluntari și crede-mă că au acceptat să meargă mai degrabă la Voluntari!”.

Jean Vlădoiu nu îi condamnă pe cei doi jucători, mai ales că FC Argeș era pe ultimul loc în Liga 1 în acel moment și e de părere că jucătorii probabil acum regretă că nu au acceptat oferta: „Și nu pot să îi contest pentru că poate aș fi făcut la fel în locul lor. Acuma poate regretă. Briceag am văzut că nu joacă. Ivanov pe cine putea să îl scoate pe Paljic? Am la mijloc în Șerban și Meza Colli doi jucători de mare senzație”, a declarat președintele lui FC Argeș pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FC Argeș are 11 meciuri consecutive fără înfrângere și a reușit în 2021 să câștige nu mai puțin de 19 puncte, urcând până pe locul șapte în clasament, după ce în urmă cu nouă etape se aflau pe ultimul loc cu doar 11 puncte. Singura echipă din Liga 1 care a reușit să strângă mai multe puncte în 2021 este CFR Cluj, cu care se va confrunta etapa viitoare (20 de puncte).

  • 250.000 de euro e cota lui Marius Briceag
  • 300.000 de euro e cota lui Antoni Ivanov
  • 30 iunie 2021 e data la care expiră împrumutul celor doi la FC Voluntari

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,38 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: