Fotbal intern

Unde putem vedea în București meciul România – Muntenegru

06.09.2018 | 19:25
Unde putem vedea în oraș meciul România - Muntenegru

Meciul România – Muntenegru, care marchează debutul tricolorilor în Liga Națiunilor, are loc vineri, 7 septembrie, de la ora 21.45. Partida se joacă la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, însă  fără spectatori, după problemele pe care le-au făcut fanii români la partida cu Grecia de acasă din 2015, din preliminariile CE 2016. În București, partida va putea fi urmărită live pe un ecran gigant în Piața George Enescu.

România ia startul în Liga Națiunilor vineri, de la ora 21.45, într-un meci cu Muntenegru. Elevii lui Cosmin Contra vor putea fi urmăriţi la televizor la Pro Tv, care a achiziţionat drepturile de televizare atât pentru Liga Naţiunilor, cât şi pentru preliminariile Euro 2020. În Capitală, cei care doresc să urmăreacsă meciul împreună cu prietenii o pot face în Piața George Enescu, acolo unde se va amenaja un spațiu special unde iubitorii fotbalului pot merge să încurajeze echipa națională. Un ecran gigant va fi amplasat în Piața George Enescu, iar partida va fi transmisă live. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei naționale.

Unde putem vedea în București meciul România – Muntenegru

“AMR 2! România – Muntenegru, 7 septembrie, ora 21:45, va fi în direct la Pro TV și va putea fi urmărit LIVE pe un ecran uriaș în Piața George Enescu din București”, este mejul postat pe pagina Echipa Națională de fotbal a României. Organizatorii se așteaptă la un număr cât mai mare de persoane care să încurajeze reprezentativa antrenată de Cosmin Contra.

AMR 2⃣! România – Muntenegru, 7 septembrie, ora 21:45, va fi în direct la Pro TV și va putea fi urmărit LIVE pe un ecran uriaș în Piața George Enescu din București#HaiRomania ??

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Mittwoch, 5. September 2018

Pro Tv a reuşit să obţină pachetul de televizare pentru meciurile naţionalei de-acum înainte. Astfel, televiziunea care e lider de piaţă s-a axat îndeosebi pe competițiile în care este implicată „naționala”. Va transmite toate meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii patru ani! Practic, peste 40 de partide ale „tricolorilor” vor putea fi urmărite aici. În plus, PRO TV va difuza atât preliminariile pentru  EURO 2020, cât și cele pentru  CM 2022, iar cireașa de pe tort este dată de faptul că toate cele 51 de meciuri de la EURO 2020 vor fi în exclusivitate la PRO TV.

Meciurile de la EURO 2020 ar putea fi urmărite în Parcul Naţional

Gabriela Firea vrea să amenajeze spaţii de vizionare a meciurilor de la EURO 2020! Astfel, Primăria Municipiului Bucureşti vrea să preia în administrare Parcul Naţional, care se află în jurul Arenei Naţionale. PMB dorește de la Consiliul Local al Sectorului 2, pe lângă parc şi Teatrul de Vară „Mihai Eminescu”. Astfel, potrivit proiectelor de hotărâre care se afla pe ordinea de zi a şedinţei de joi, municipalitatea intenţionează să amenajeze în ambele locaţii spaţii de vizionare  a meciurilor de la Euro 2020.