Life

Unde s-a angajat Irisha de la Survivor România. A luat-o în vizor pe Simona Halep!

Irisha de la Survivor România profită din plin de popularitatea câștigată în reality-show-ul de la Kanal D, iar acum are un nou job!
12.10.2021 | 11:53
Unde sa angajat Irisha de la Survivor Romania A luato in vizor pe Simona Halep
Irisha de la Survivor România a comentat rochia de mireasă purtată de Simona Halep. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Irisha de la Survivor România nu pierde deloc vremea după participarea în cel mai dur reality-show care s-a văzut la noi. Fosta concurentă, cântăreață de profesie, dar și pasionată de modă, realizează acum rubrici pentru un canal de Youtube în care comentează ținutele vedetelor.

Irisha a rămas în echipa Kanal D, acolo unde ia la puricat hainele pe care le poartă cele mai cunoscute staruri de la noi.

ADVERTISEMENT

Provocarea îi vine mănușă frumoasei brunete, mai ales că a învățat suficient de multe lucruri despre modă după experiența pe care a trăit-o la Bravo, ai stil, unde a participat acum câteva sezoane.

Irisha de la Survivor România comentează ținutele vedetelor pe un canal de Youtube

Printre vedetele pe care Irisha le-a comentat în rubrica „Prognoza modei” se numără Irina Rimes și Antonia, două dintre cele mai iubite artiste de la noi.

ADVERTISEMENT

Irisha a făcut o dezvăluire la care nu se aștepta nimeni, în momentul în care a comentat poza Irinei Rimes. Vedeta spune că o cunoaște foarte bine, căci a fost colegă de bancă la aceeași facultate cu ea.

„Experimentează stilistic și îmi place. În cazul de față avem un street-style Tokyo. Crop-topul îmi place. Îmi place combinația de roșu cu roz. Keep going. Este soare pe strada ta”, este analiza Irishei de la Survivor România de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Nu aceleași aprecieri le-a primit și Bibi, care a abordat o zonă western ceva mai modernă. Cât despre nevasta lui Velea, a apreciat faptul că a ales un animal-print, însă sacoul i se pare prea mult pentru ținuta aleasă.

Simona Halep a trecut sub radarul polițistei modei

„E ok, între ploaie și soare. Poate face mai mult și poate să aibă ținute mai bune”, a spus Irisha. Cireașa de pe tort a rubricii sale a fost, însă… Simona Halep!

ADVERTISEMENT

Despre tenismena care s-a căsătorit de curând, Irisha a avut numai cuvinte de laudă de spus. Costumul purtat, însă, de Toni Iuruc nu a impresionat-o foarte tare, dar bărbatul a fost într-o zonă sigură vestimentar.

„Rochia este simplă, este romantică. După cum am mai spus, nu este absolut nimic greșit. Mă bucur că nu a ales ceva extragant, pentru că nu o caracterizează”, a spus Irisha despre Simona Halep.

Irisha a comentat și câteva vedete internaționale. Rihanna a fost preferata ei de la MET Gala, însă de aprecieri s-a bucurat și Kendall Jenner.

 

 

ADVERTISEMENT