Life

Unde s-a angajat Marius Crăciun după Survivor România. Cătălin Moroșanu îi va plăti un salariu de top

Marius Crăciun are un nou loc de muncă, după ce și-a încercat norocul în competiția sportivă Survivor România, unde a fost rivalul lui Cătălin Moroșanu.
10.09.2021 | 19:24
Unde sa angajat Marius Craciun dupa Survivor Romania Catalin Morosanu ii va plati un salariu de top
Unde s-a angajat Marius Crăciun după Survivor România. Cătălin Moroșanu îi va plăti un salariu de top. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Luptătorul K1 este fericit să anunțe că de acum înainte cei doi nu mai sunt „dușmani”, ci fac parte din aceeași echipă, asta pentru că fostul Războinic de la Kanal D a acceptat o propunere inedită.

Mai exact, Cătălin Moroșanu l-a angajat pe Marius Crăciun la Academia pe care și-a deschis-o recent în Capitală. Cel mai probabil câștigătorul de la Ferma va primi un salariu de top.

ADVERTISEMENT

Fostul Războinic de la Survivor România este un cunoscut sportiv de performanță și campion la judo și nu este exclus să fie plătit pe măsură de cel supranumit „Moartea din Carpați”.

Marius Crăciun are un nou loc de muncă. Ce a dezvăluit rivalul său de la Survivor România, Cătălin Moroșanu

Așadar, de acum înainte Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun sunt de aceeași baricadă după ce la Survivor România au făcut parte din echipe diferite. În plus, ei au fost rivali și la Ferma, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă dau o veste extraordinară, începând de astăzi prietenul și colegul meu de suferință Marius Crăciun va fi antrenor personal la Academia Cătălin Moroșanu!

Un om deosebit și un caracter frumos, bine ai venit Marius”, a scris Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Ferma s-a declarat bucuros că a primit această propunere din partea luptătorului K1, mărturisind că abia așteaptă să meargă la antrenamente.

Fostul Războinic de la Survivor România le promite oamenilor o atmosferă prietenoasă, motivațională, luxuriantă și mai ales, unde vor progresa fizic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Marius Crăciun este pregătit să-i ajute pe oamenii interesați de sport să ajungă la obiectivele pe care și le propun.

Ce sporturi se pot practica la Academia Cătălin Moroșanu din București

Sportul ajută la sporirea stimei de sine și a încrederii, este de părere Cătălin Moroșanu care este gata să îndrume copii și adulți în activități care să le facă plăcere, dar și să-i mențină în formă maximă.

Academia deschisă de luptătorul K1 propune o sală de sport, unde fiecare are instructor personal, fie că este vorba de karate, arte marțiale, box sau jiu-jitsu brazilian. Femeile pot practica cross-fit.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive.

În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo.

O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, spunea în urmă cu câteva luni sportivul la „Teo Show”.

ADVERTISEMENT