Life

Unde s-a angajat Narcisa Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite. Va lucra într-o locație de top

Narcisa Birjaru va lucra în această vară într-un hotel de lux de pe litoral.
08.07.2021 | 16:33
Unde sa angajat Narcisa Birjaru dupa ce a castigat Chefi la cutite Va lucra intro locatie de top
Unde s-a angajat Narcisa Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite. Va lucra într-o locație de top. Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite, va lucra în această vară pe litoral. Aceasta a postat un mesaj și și-a anunțat prietenii că și-a găsit un loc de muncă la hotelul lui Cristi Borcea.

Narcisa Birjaru a postat și prima fotografie din bucătăria unde va lucra și a dezvăluit și câteva dintre preparatele pe care le va pregăti.

ADVERTISEMENT

Unde s-a angajat Narcisa Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru a decis să-și găsească un loc de muncă, după ce a câștigat celebrul show culinar Chefi la cuțite. Cel puțin pe perioada verii aceasta va lucra în stațiunea Olimp la hotelul fostului șef de la Dinamo, Cristi Borcea.

“Eleva” lui Cătălin Scărlătescu a postat o fotografie chiar din bucătărie.

“Dragii mei, de azi va aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Va pup cu mult drag”, a scris Narcisa pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la Chefi la cuțite a dezvăluit și numele câtorva preparate pe care le va pregăti.

“Aripioare picante, frigărui, piure, varză călită, mititei, vă așteptăm cu un meniu diversificat”, a  mai scris aceasta.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chef Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

Cristi Borcea a cumpărat în urmă cu câțiva ani un hotel în stațiunea Olimp și a investit în el o avere. Hotelul are 13 etaje și 210 camere.

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu este prima femeia care a câștigat competiția culinară. Ea a primit și un cec în valoare de 30.000 de euro. După ce a fost desemnată câștigătoare au fost destule voci care au criticat-o dur.

ADVERTISEMENT

“Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show.

Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, spunea Narcisa Birjaru, pentru Antena 1, după ce a câștigat Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT