Sporturi

Unde s-a ascuns de pandemie miliardarul Ion Țiriac. A fost aproape de a rămâne blocat la vânătoare în Namibia

09.05.2020 | 13:43
Unde s-a ascuns de pandemie miliardarul Ion Țiriac. A fost aproape de a rămâne blocat la vânătoare în Namibia
Unde s-a ascuns de pandemie miliardarul Ion Țiriac. A fost aproape de a rămâne blocat în Namibia. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

La 89 de ani miliardarul Ion Țiriac este conștient de gravitatea pericolului care ar fi pentru el dacă s-ar infecta cu coronavirus.

Ion Țiriac s-a izolat pe domeniul său din România

De aceea, deși este recunoscut ca un personaj foarte activ, care de obicei stă puțin timp într-un loc Țiriac a decis să aplice proverbul cu paza bună trece priemjdia rea și s-a izolat pe durata pandemiei.

ADVERTISEMENT

Locul ales de miliardarul care nu mai este cel mai bogat om din România, după ce a fost depășit ca avere de un anume Daniel Dimes, 47 ani, fondator al companiei UiPath, este chiar la noi în țară.

Este la Balc, pe domeniul de vânătoare

Mai precis în județul Bihor, pe domeniul de la Balc, acolo unde Țiriac organizează anual o mare vânătoare cu participarea unor personalități din alte țări, aflate în cercul de afaceri al miliardarului.

ADVERTISEMENT

Are în preajma sa permanent dispozitivul de securitate, iar de toate problemele sale pe perioada șederii la Balc se ocupă două persoane, care îl și însoțesc la plimbările făcute pe domeniu.

Își face săptămânal testul de COVID 19

Deși ca să ajungă cineva în preajma sa trebuie aprobarea acestuia, deci este foarte greu de realizat acest lucru, Țiriac are grijă să își facă săptămânal testul de COVID 19.

Fostul partener al lui Ilie Năstase din echipa de Cupa Davis a României acum 50 de ani, a fost la un pas de a rămâne blocat în Namibia, unde se afla tot la vânătoare.

ADVERTISEMENT

A fost în Africa, la vânătoare

Acest aspect a fost dezvăluit de jurnalistul Victor Ciutacu în cadrul unei emisiuni a postului România TV. ”Domnul Ţiriac ajunge de regulă în Africa la vânătoare. E de vreo săptămână şi ceva împreună cu nişte parteneri de afaceri.

Eu bănuiesc că este la vânătoare. Problema domnului Ţiriac este că aeroportul din Namibia este închis din cauza coronavirusului.

A primit greu acceptul namibienilor de a pleca

Românii au fost cei care au adus coronavirusul în Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanţi şi nu simt nevoia să deschidă aeroportul nici măcar pentru un zbor de urgenţă operat cu avionul domnului Ţiriac. Înţeleg că se fac nişte demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasadă”

ADVERTISEMENT

Pînă la urmă Ion Țiriac a găsit înțelegerea autorităților din Namibia și a putut astfel zbura cu avionul său privat pentru a ajunge în România la Balc.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri