Life

Unde s-a dus Alec Baldwin după ce a anunțat că se retrage din viața publică: „Mi-a căzut fața când l-am văzut”

Alec Baldwin se reculege după ce a ucis accidental o femeie pe platourile de filmare într-un orășel din statul american Vermont.
29.10.2021 | 12:01
Unde sa dus Alec Baldwin dupa ce a anuntat ca se retrage din viata publica Mia cazut fata cand lam vazut
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a anunțat că se retrage din viața publică în urma tragicului eveniment care a avut loc acum câteva zile pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”.

Cunoscutul actor a fost văzut într-un mic orășel din statul american Vermont, acolo unde a decis să se refacă după ceea ce i s-a întâmplat, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Baldwin a luat prin surprindere proprietarii unei pizzerii dintr-un orășel situat în nord-estul Statelor Unite. Bărbatul a comandat pizza și s-a comportat normal.

Alec Baldwin, la pizza, cu familia, la câteva zile după tragedie

Potrivit TMZ și Fox News, Alec l-a surprins pe proprietarul localului respectiv. Chris Stannard, patronul localului The Italian Market a declarat pentru postul de televiziune american că un angajat l-a văzut încă de luni acolo, ridicând o comandă de pizza.

ADVERTISEMENT

„Luni după-amiaza a fost acolo. Mi-am scos gunoiul, iar unul dintre oamenii care lucrează la restaurant mi-a zis: Nu o să crezi cine a fost aici. Mi-a căzut fața când l-am văzut”, a povestit Stannard pentru Fox News.

Ulterior, publicația TMZ a distribuit și o fotografie care confirmă că Alec Baldwin se afla acolo. Co-producătorul filmului „Rust” a fost zărit împreună cu familia și copiii în fața respectivei pizzerii, într-o altă zi.

ADVERTISEMENT

Stannard a spus că a fost surprins că Baldwin a trecut pe acolo. Este un loc de vacanță unde vedetele nu prea pășesc. Proprietarul a mai precizat că nu s-ar fi gândit ca, în tot contextul creat de moartea Halynei Hutchins, actorul să aibă curajul să facă băi de mulțime într-un loc frecventat de turiști.

În momentul în care a fost văzut de unul dintre angajații pizzeriei, Baldwin era îmbrăcat în negru. Nu era atunci însoțit de familie. Se prezenta destul de sobru. Nu a fost foarte comunicativ așteptând mâncarea, a mai spus patronul respectiv.

ADVERTISEMENT
Alec Baldwin, la pizza cu familia. Foto: TMZ

O anchetă plină de nebuloase

Numele lui Alec Baldwin a devenit tot mai rostit în urma tragediei din Santa Fe. Renumitul actor ar putea să ajungă în fața instanței să dea declarații pentru moartea neașteptată a fotografiei. Poziția sa de co-producător al filmului „Rust” s-ar putea să îi aducă mari probleme în fața judecătorilor.

Reamintim faptul că pe 21 octombrie 2021, vedeta a ucis-o accidental pe fotografa filmului „Rust”, apăsând pe trăgaciul unui pistol de recuzită.

Oamenii legii urmează să stabilească a cui este responsabilitatea în acest caz, după ce au apărut tot felul de scenarii în ultimele zile. Tot ce s-a aflat este că înainte de tragedie, existau semne că munca din spatele camerelor de luat vederi nu se făcea în cele mai sigure moduri. Echipa a fost extrem de neglijentă cu armele din recuzită.

 

 

 

ADVERTISEMENT