Simona Halep

Unde s-a făcut diferența în primul set al meciului dintre Simona Halep și Serena Williams

16.02.2021 | 11:26
Unde sa facut diferenta in primul set al meciului dintre Simona Halep si Serena Williams
ADVERTISEMENT

Serena Williams domină categoric meciul împotriva Simonei Halep și s-a impus în primul set cu 6-3, după ce a dominat-o și a împins-o departe de teren prin forța sa extraordinară, chiar și la 39 de ani,

Cristian Tudor Popescu a prefațat meciul dintre Simona Halep și Serena Williams. Reputatul ziarist a taxat discursul lui Ion Țiriac care spunea că americanca e prea bătrână și grasă și ar trebui să se retragă, însă Serena a arătat un tenis de înaltă clasă la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare din toate timpurile, așa cum este considerată Serena Williams, a început bine meciul cu Simona Halep şi a câştigat primul set, scor 6-3.

Serena Williams a făcut prim set perfect și a dominat-o la toate capitolele pe Simona Halep

Victoria din primul set a Serenei Williams poate fi explicată foarte simplu. Americanca a dominat-o categoric la mingi câștigătoare: 15-4, ceea ce spune multe despre felul în care ea a abordat partida cu Halep, care a părut preocupată mai mult să nu greșească, așa cum Cristian Tudor Popescu a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Serena Williams a transformat partida într-una extrem de fizică, ceea ce a dezavantajat-o clar pe Simona Halep, care nu se poate compara niciodată la acest capitol cu colosul american, care are lovituri extrem de puternice.

Organizatorii de la Australian Open au publicat, pe reţelele sociale, imagini de la vestiare, dinaintea marelui meci din sferturile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului, iar Serena Williams a șocat cu felul în care se pregătea chiar și cu câteva momente înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Serena Williams se antrena în sala de forță cu câteva minute înainte de meciul cu Simona Halep

Dacă Simona Halep a fost gata să intre pe teren cu câteva minute înainte ca jucătoarele să fie chemate pe Rod Laver Arena, Serena Williams s-a pregătit în sala de forţă până în ultima clipă și cu toate astea a fost prima care a intrat pe teren.

Serena Williams, 39 ani, este pe locul 11 în WTA și a învins-o în optimi pe Aryna Sabalenka, numărul 7 mondial, cu 6-4, 2-6, 6-4. În toată cariera ei, Serena Williams a câștigat 23 de titluri de Grand Slam, în timp ce Simona Halep este pe poziția secundă în ierarhia WTA.

ADVERTISEMENT