Life

Unde se află insula pe care toți oamenii umblă dezbrăcați. Chiar și la restaurant se merge fără haine

Unde se află insula pe care toți oamenii umblă dezbrăcați. Regulile de la plajă sunt clare: toată lumea trebuie să fie nud. Și la unele restaurante se merge la fel!
25.09.2022 | 10:30
Unde se afla insula pe care toti oamenii umbla dezbracati Chiar si la restaurant se merge fara haine
Insula unde toți oamenii circulă complet dezbrăcați. Foto: colaj Fanatik / heliotel.net
ADVERTISEMENT

Există o insulă unde oamenii pot merge complet dezbrăcați, inclusiv la restaurante. Hainele nu sunt necesare nicăieri!

Insula unde toți oamenii circulă complet dezbrăcați

Insula franceză Ile du Levant este faimoasă pentru regulile sale, contrare lumii așa cum o știm: trebuie să mergi mai mult timp dezbrăcat decât cu hainele pe tine, obicei care se respectă inclusiv la restaurante.

ADVERTISEMENT

Insula celebră deja este formată în întregime aproape din persoane venite în vizită, care se dezbracă pentru a merge la plajă și nu numai, dar și de o bază militară de unde se trage cu rachete.

De altfel, soldații sunt singurii care trebuie să poarte haine. Libertatea este la ordinea zile, acesta fiind căutată și iubită de turiștii care vin aici, inclusiv din alte părți ale lumii, dar și din Franța.

ADVERTISEMENT

Restaurantele și chiar magazinele le permit oamenilor să intre fără haine și să își facă cumpărăturile sau să ia prânzul ori cina.

Câte persoane sunt acum în paradisul nudist francez

Paradisul nudist, așa cum l-ar numi unii, a fost fondat în 1932 și sunt acum 250 de proprietari aici care merg vară de vară fără haine pe ei. Inclusiv bătrânii sunt adepții acestui loc, după cum mărturisește un turist de 71 de ani, pe nume Guido.

ADVERTISEMENT

„Nu avem aproape nimic de-a face cu armata”, a spus el, conform Daily star, care a precizat că șase luni din an și le petrece aici.

El și soția lui spun că rudele nu prea au vrut să îi viziteze în timp ce se află pe paradisul nudist din Ile du Levant.

ADVERTISEMENT

Unii au fost atât de impresionați de acest loc că au decis să își cumpere propria lor casă. Este cazul lui Delphine, care lucrează ca asistentă dentară și are 57 de ani.

„De fapt, este amuzant, dar când nu ai haine pe tine, nu te uiți unul la celălalt.

Nu te uiți dacă o persoană este mare sau mică sau orice altceva. Toată lumea este la fel. Este relaxat”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT