Life

Unde se filmează Ferma Vedetelor, de fapt. Decizia luată de PRO TV pentru sezonul nou, în care apare George Burcea

31.08.2020 | 08:37
Unde se filmeaza Ferma Vedetelor de fapt Decizia luata de PRO TV pentru sezonul nou in care apare George Burcea
ADVERTISEMENT

Iată unde se filmează Ferma Vedetelor, de fapt, în plină pandemie cu noul virus. PRO TV a luat o decizie neașteptată pentru concurenții din cel mai nou sezon.

Sezonul din 2020 va putea fi urmărit încă din prima parte a lunii septembrie. Debutul pentru Ferma Vedetelor va fi pe 8 septembrie 2020, iar la cârma show-ului din care fac parte nume grele se va afla nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut marea surpriză recent să afle că va urma un nou sezon din Ferma Vedetelor. Grila de toamnă arată mari schimbări pentru multe emisiuni cunoscute. Situația de pandemie pare să îi fi pus pe treabă pe cei din PRO TV. De aceea, oficialii aflați la conducere au luat noi decizii pentru emisiunea care deja se filmează de peste o lună de zile.

Unde se filmează Ferma Vedetelor, de fapt. Decizia luată de PRO TV pentru sezonul nou în care apare George Burcea

Noii concurenți din cadrul Ferma Vedetelor vor fi prezentatoarea Mihaela Rădulescu. Celebra femeie de televiziune va reveni la acest post pentru o edițiile care îi vor ține pe cei de acasă cu sufletul la gură. Totodată, anul acesta lupta se va da între echipele “orășeni” versus “săteni”.

ADVERTISEMENT

Show-ul de pe PRO TV va reveni cu noi ediții, începând cu 8 septembrie 2020. În tot acest timp, de câteva săptămâni bune, concurenții sunt deja puși la mare încercare și au plecat departe de casă. Filmările pentru acest sezon au loc la aproximativ 20 de kilometri de Capitală, potrivit celor de la Click.

„Anul acesta, «Ferma» pune sub același acoperiș două lumi care refuză în mod normal conviețuirea: orășenii și sătenii. Deși în realitate se află la câțiva kilometri unii de alții, cele două tabere arată, se comportă, gândesc și acționează total diferit.”, a susținut Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Totodată, filmările au loc în condiții speciale, fiind respectate și condițiile impuse de igienă, mai ales că încă există riscuri de molipsire foarte mari și noi cazuri înregistrate zilnic și în România.

Unde se filmează Ferma Vedetelor, de fapt. Decizia luată de PRO TV pentru sezonul nou, în care apare George Burcea
Filmările pentru noul sezon din Ferma Vedetelor au loc la Cocani, la fel ca-n primul sezon

Filmările pentru sezonul din 2020 al emisiunii Ferma Vedetelor au loc în mijlocul pădurii, la ferma din Cocani, în judeţul Dâmboviţa. George Burcea a fost cea mai nouă vedetă anunțată, alături de Andreea Antonescu, partenera de scenă din trupa Andre a Andreei Bălan.

ADVERTISEMENT

Cei din echipa orășenilor sunt Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Puşcău, Bogdan Stoica, Cezar Ouatu, Elena Chiriac, George Piştereanu şi Anda Adam. Din echipa sătenilor fac parte Ana Maria Ababei, Andrei Stoica, George Burcea, Anisia Gafton, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, Octavian Ciovică.

ADVERTISEMENT