Fotbal intern

Unde se joacă Dunărea Călăraşi – FCSB, meci din optimile de finală ale Cupei României. “Suntem în discuţii!”

Unde se joaca Dunarea Calarasi  FCSB meci din optimile de finala ale Cupei Romaniei Suntem in discutii

Dunărea Călăraşi va întâlni FCSB în optimile de finală ale Cupei României, iar preşedintele formaţiei pregătite de Dan Alexa susţine că oficialii nou-promovatei vor face tot posibilul ca meciul cu echipa lui Nicolae Dică să aibă loc la Călăraşi. Florin Brişan afirmă că au început deja pregătirile pentru ca meciul să se joace pe stadionul “Ion Comşa”.

Echipa care găzduieşte meciul din optimile de finală ale Cupei României este obligată de Federaţie să aibă nocturnă, iar partida să se joace la o oră de maximă audienţă. Astfel, stadionului din Călăraşi îi lipseşte momentan această facilitate, dar Florin Brişan susţine că a început discuţiile pentru a închiria o nocturnă până la ora întâlnirii cu FCSB.

Oficialii echipei Dunărea Călăraşi speră ca meciul cu FCSB să se joace pe “Ion Comşa”

“Facem tot posibilul ca meciul din Cupă cu FCSB să-l jucăm la Călăraşi. Suntem în discuţii cu anumite firme pentru a închiria o nocturnă daca este nevoie. Pentru noi este un eveniment important! La Călăraşi vine cea mai titrată echipa din România! Sunt convins ca stadionul va fi plin, declarat Florin Brișan, preşedintele echipei Dunărea Călăraşi.

Iată programul Cupei României, ediţia 2018 – 2019:

Optimi – 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Sferturi – 25 februarie – 3 martie 2019

Semifinale, tur – 1 – 7 aprilie 2019

Semifinale, retur – 22 – 28 aprilie 2019

Finala – 2 iunie 2019

Craiova şi Dinamo au cele mai uşoare adversare

La tragerea la sorţi care au avut loc vineri, 28 septembrie 2018, pentru a se stabili optimile de finală ale Cupei României, au participat 16 echipe printre care Csikszereda Miercurea Ciuc, Dinamo, Dunărea Călăraşi, FCSB, CS Mioveni, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Turris Turnu Măgurele, CS U Craiova, Gaz Metan, CFR Cluj, U Cluj, Astra Giurgiu, Poli Iaşi, Viitorul, Hermannstadt, FC Voluntari.

CS U Craiova şi Dinamo au cele mai uşare meciuri în optimile de finală ale Cupei României. Oltenii lui Devis Mangia se vor duela cu Turris Turnu Măgurele, iar formaţia pregătită de Claudiu Niculescu se va deplasa pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc,