Sport

Unde se poate vedea meciul Inter Club d’Escaldes – CFR Cluj din Conference League! De ce nu ajunge partida la TV

CFR Cluj e ca și calificată în turul 3 preliminar al Conference League după victoria categorică din manșa întâi. Returul, însă, nu va fi televizat din cauze ce țin de infrastructură.
25.07.2022 | 14:19
Unde se poate vedea meciul Inter Club dEscaldes  CFR Cluj din Conference League De ce nu ajunge partida la TV
Manșa a doua dintre Inter d'Escaldes și CFR Cluj, contand pentru turul 2 preliminar al Conference League, va fi transmisă doar online în România. © FOTO:Flavius Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul campioanei CFR Cluj cu Inter Club d’Escaldes, din Andorra, programat miercuri, de la ora 18:00, nu se vede la TV. Fanii ardelenilor își vor putea urmări favoriții online.

Inter Club d’Escaldes – CFR Cluj se vede pe YouTube

Campioana României CFR Cluj a părăsit rușinos Liga Campionilor, încă din primul tur preliminar, dar își continuă parcursul european în Conference League.

ADVERTISEMENT

Feroviarii nu ar trebui să aibă nicio emoție în duelul de pe Stadionul Andorra la Vella, după ce în prima manșă s-au impus la scor de neprezentare 3-0.

Singurele emoții le-ar putea avea fanii trupei antrenate de Dan Petrescu, în cazul în care nu găsesc o conexiune stabilă de internet.

ADVERTISEMENT

Întrucât infrastructura stadionului nu permite desfășurarea de arsenal tehnic necesar unei producții TV de calitate, oficialii clubului ardelean au decis ca jocul să fie transmis pe pagina oficială de YouTube.

”Meciul retur cu Inter Club d’Escaldes se vede doar pe pagina noastră de YouTube! Deși reprezentanții televiziunilor din România au făcut eforturi pentru ca meciul să se vadă în țară, condițiile stadionului din Andorra nu permit realizarea producției TV, așadar veți putea urmări returul doar pe pagina noastră de YouTube”, anunță clubul clujean prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cu cine joacă CFR Cluj în turul 3 preliminar din Conference League

Cu un lot net superior valoric, CFR Cluj bifează returul cu Inter Club d’Escaldes obligată de regulament. Gândurile fotbaliștilor și ale fanilor se îndreaptă deja către următoarea rundă, turul 3 preliminar din Conference League, unde o vor înfrunta pe Shakhtyor Soligorsk din Belarus.

Meciurile din turul 3 preliminar din Conference League se vor disputa în dublă manșă, pe 4 august (turul) și 11 august (returul). Dan Petrescu își avertizează jucătorii să nu trateze cu superficialitate disputa cu echipa din Andorra.

ADVERTISEMENT

După ce echipa lui a fost eliminată din Liga Campionilor de Pyunik Erevan și a fost surclasată de FC U Craiova 1948 în ultima etapă din SuperLigă, tehnicianul vișiniilor suflă și în iaurt.

”După cum s-a jucat (manșa întâi cu Inter Club d’Escaldes 3-0 – n.r.), scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă. E clar că suntem favoriți, dar am ratat prea multe ocazii.

În Europa, orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate meciurile sunt pe muchie de cuţit”, spunea Dan Petrescu în urmă cu o săptămână, pentru Prima Sport.

ADVERTISEMENT