Fotbal intern

Unde se recuperează Ionuţ Panţîru după accidentarea suferită! E la clinica vedetelor din Serie A. Foto

11.05.2021 | 14:43
Unde se recupereaza Ionut Pantiru dupa accidentarea suferita E la clinica vedetelor din Serie A Foto
ADVERTISEMENT

Ionuţ Panţîru trece prin cele mai grele momente ale carierei, după ce s-a accidentat grav în meciul cu Academica Clinceni din turul play-off-ul. Fundaşul celor de la FCSB a ajuns în Italia, unde a intrat pe mâna medicilor, iar FANATIK îţi prezintă clinica unde se recuperează acesta.

FANATIK a anunţat în exclusivitate cât de gravă este accidentarea lui Ionuţ Panţîru, cu un verdict crunt din partea medicilor. Fotbalistul de 25 de ani a suferit o ruptură a cartilajului de la rotula genunchiului drept şi ar urma să stea pe tuşă între 6 şi 9 luni.

ADVERTISEMENT

Unde se recuperează Ionuţ Panţîru după accidentarea suferită. A plecat în Italia

Ionuţ Panţîru a ajuns la Clinica Villa Stuart din Roma, unul dintre cele mai cunoscute centre medicale din Italia. Chiar dacă este departe de colegi, fundaşul stânga urmăreşte meciurile FCSB din play-off şi s-a fotografiat în timp ce viziona meciul cu Academica Clinceni de luni seară, terminat la egalitate, scor 2-2.

“Mereu alături de voi”, a fost mesajul postat de Ionuţ Panţîru într-un Instastory. Dacă totul decurge bine, fotbalistul de 25 de ani ar urma să revină pe teren la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

Paul Papp s-a operat recent la Villa Stuart

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Paul Papp s-a operat în Italia, după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi din turul play-off-ului. Fundaşul oltenilor a mers la aceeaşi clinică în care se află acum internat Ionuţ Panţîru.

“Leii rămân mereu în picioare, Paul! Fundașul nostru central a fost operat astăzi de prof. dr. Pier Paolo Mariani la celebra clinică italiană Villa Stuart”, au anunţat oficialii Universităţii Craiova la scurt timp după ce fundaşul central fusese operat.

ADVERTISEMENT

Ce alţi jucători de la FCSB au mers la Villa Stuart

Florin Tănase a ajuns la Villa Stuart în 2016 şi a fost operat de doctorul Pier Paolo Mariani, unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din Italia. Mijlocaşului FCSB i-a fost reconstruit ligamentul încrucișat anterior cu ocazia intervenţiei.

În play-off-ul sezonului trecut, într-un meci cu CFR Cluj, Dragoş Nedelcu a suferit o ruptură de ligamente şi s-a operat tot la Villa Stuart.

ADVERTISEMENT

“Mulțumesc Villa Stuart pentru operația care a decurs cu succes, FCSB pentru profesionalismul și sprijinul acordat și impresarului meu pentru grijă și suport”, era mesajul postat de Dragoş Nedelcu după ce s-a operat.

Cine este Pier Paolo Mariani, chirurgul la care apelează jucătorii din Liga 1 şi vedetele din Serie A

De-a lungul anilor, Francesco Totti, Emerson, Nicolo Zaniolo, Pau Lopez, Arkadiusz Milik, Faouzi Ghoulam sau Henrikh Mkhitaryan s-au operat la Clinica Villa Stuart şi au avut mare încredere în chirurgul Pier Paolo Mariani.

Născut pe 20 martie 1946, Pier Paolo Mariani a aboslvit cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii din Roma în 1970. Cu multe specializări în ortopedie, traumatologie şi medicină sportivă, chirurgul italian este opţiunea numărul 1 a oricărui sportiv care suferă o accidentare gravă.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,42 este cota pentru „peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT