Life

Unde se recuperează Lidia Buble după drumurile istovitoare de la Asia Express. Imagini senzuale cu vedeta

Lidia Buble s-a gândit la o binemeritată vacanță după ce a dat totul în aventura vieții sale, la Asia Express.
21.08.2021 | 19:25
Unde se recupereaza Lidia Buble dupa drumurile istovitoare de la Asia Express Imagini senzuale cu vedeta
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și-a găsit repede un loc de refugiu după experiența prin care a trecut la Asia Express, alături de una din surorile ei, Estera.

Cântăreața a străbătut Turcia la pas împreună cu sora ei, confruntându-se cu cele mai dificile situații, la fel ca toate celelalte perechi are reality-show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Întrucât ce a trăit la Asia Express a fost mai degrabă muncă și nu o vacanță în adevăratul sens al cuvântului, blondina a simțit nevoia să se revanșeze așa că a luat zborul spre Ibiza, Spania.

Lidia Buble se recuperează în Spania după Asia Express

Lidia a postat mai multe imagini cu ea de la petrecerile din Ibiza, recunoscute în toată lumea. Artista a recuperat astfel timpul pe care l-a pierdut în concursul de la Antenă profitând de zilele care au mai rămas din vară pentru a călători.

ADVERTISEMENT

Cu o pălărie imensă pe cap, ochelari de soare și o rochie tigrată, Lidia a făcut senzație pe Instastory, filmându-se în cele mai senzuale ipostaze, așa cum doar ea știe să o facă.

Pe fundalul clipului postat s-a auzit muzica specifică cluburilor din Insulele Baleare, iar ea a afișat un zâmbet larg, privirea spunând totul despre starea ei!

ADVERTISEMENT
lidia buble
Lidia Buble petrece în Ibiza. Foto: Instagram

Experiența de la Asia Express ne-o va arăta pe Lidia așa cum este ea

Asia Express este, de departe, cea mai mare provocare pentru cântăreață de până acum. Artista, sora ei și restul concurenților s-au întors de curând de pe Drumul Împăraților. Aventurile de care au avut parte vor fi văzute de toată lumea începând cu toamna aceasta.

Pentru Lidia, show-ul a însemnat în primul rând stres. Totuși, a reușit să-și demonstreze că poate rezista în situații prin care nu își imagina niciodată că va trece.

ADVERTISEMENT

„Efectiv aveam să dormim într-un grajd, într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless. Următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă. Acolo ne-am simțit ca acasă. M-am obișnuit cu cerșitul.

Prima dată am cerșit de la un băiat, avea o plasă cu vreo 20 de franzele. M-am târguit cu el vreo cinci minute. În final mi-a dat. Sunt zile în care nici nu cheltuim acel euro. Mă opresc pe stradă și le cer oamenilor sau le spun șoferilor să ne ia de mâncare”, își amintește Lidia Buble despre ce a trăit la Asia Express în niște declarații făcute pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT