Fotbal intern

Unde se tund jucătorii FCSB! Dennis Man sau Olimpiu Moruţan au frizuri la modă! Foto

05.10.2018 | 00:03

Jucătorii FCSB au frizuri la modă, iar mulţi dintre fanii vicecampioanei României se întreabă unde se tund fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică. Dennis Man, Olimpiu Moruţan sau Junior Morais sunt clienţii fideli ai unei frizerii moderne din zona Iancului.

Lucian Filip a fost fotbalistul care a dat tonul noului trend printre jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică, iar aceştia au devenit rapid clienţii frizeriei “Virgil the Barber”. Virgil Boldor, omul care a venit cu ideea localului, este cel care îi tunde pe fotbaliştii FCSB, iar aceştia se pot lăuda cu frizuri care fac parte din trend. Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Junior Morais sau Lucian Filip sunt câţiva dintre jucătorii vicecampioanei României care se laudă cu un look nou.  VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Unde se tund jucătorii FCSB şi cât plătesc vicecampionii pentru servicii

Fanii vicecampioanei României îşi doresc să-i imite pe jucătorii FCSB, iar preţurile pentru serviciile oferite de frizeria “Virgil the Barber” nu sunt unele foarte mari. Dennis Man, Olimpiu Moruţan sau Lucian Filip plătesc între 40 şi 85 de lei pentru a avea cel fresh look. Toate frizurile jucătorilor de la FCSB au fost postate pe contul de Facebook al celor de la “Virgil the Barber”, iar fanii liderului din Liga 1 Betano sunt deja interesaţi de serviciile frizeriei moderne.

Doar jucătorii FCSB au apelat la frizeria “Virgil the Barber”, însă, cu siguranţă, trend-ul va ajunge şi la celelalte echipe din Liga 1 Betano. Dintre fotbaliştii vicecampioanei României, Dennis Man a fost cel care a apelat deja la două frizuri diferite în decurs de doar câteva săptămâni.