Fotbal intern

Unde se va transfera Andrei Chindriș? „În afară de FCSB, el mai are două oferte. Dar nu e convins încă”

05.05.2020 | 20:55
Unde se va transfera Andrei Chindris In afara de FCSB el mai are doua oferte Dar nu e convins inca
ADVERTISEMENT

Telenovela Andrei Chindriș la FCSB pare terminată, după ce Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, a anunțat că fundașul central nu își mai dorește să plece de la echipa moldovenilor pentru un moment.

Două oferte pentru Andrei Chindriș, în afară de cea de la FCSB

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a anunțat că Andrei Chindriș mai are alte două oferte în afară de cea de la FCSB și mai spune că fundașul central nu dorește să se despartă de echipa moldovenilor în acest moment.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș a avut un sezon bun la FC Botoșani, iar FCSB insistă pentru transferul său, care l-ar putea aduce lângă George Miron, fostul său coleg din echipa moldovenilor, transferat în iarnă de vicecampioana României.

„Nu pot să-l forțez, nici să-l îndrum. Chiar dacă am o ofertă acceptabilă de la FCSB, fotbalistul nu e convins 100% că vrea să plece. El mai are alte două oferte.
Pista FCSB cred că e închisă în acest moment. Mă bucur pentru că este foarte matur pentru vârsta lui, acum cu siguranță e jucătorul Botoșaniului, probabil să înceapă sezonul 2 în viitor din telenovela asta”, a mai spus Valeriu Iftime.

Andrei Chindriș sau Virgil Ghiță îl pot înlocui pe Bogdan Planic la FCSB

Conflictul dintre Gigi Becali, patronul FCSB-ului și Bogdan Planic pare iremediabil, iar conducerea „roș-albaștrilor” îi caută un înlocuitor fundașului sârb.

ADVERTISEMENT

Printre variantele FCSB-ului se regăsesc Andrei Chindriș și Virgil Ghiță de la Viitorul.

„Eu am cerut 500.000 de euro pentru Bogdan Planic, nu cred că are cum să ia agentul lui 1.000.000 de euro comision, că nu-s rușii așa proști.

Eu l-aș vrea pe Ghiță de la Viitorul, dar să vedem cât vrea Gică Hagi. O să reiau discuțiile pentru Chindriș, dar 400.000 dau pe el, atât”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Virgil Ghiță, conform transfermarkt.com
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com