Fotbal international

Unde și-a cazat Chelsea vedetele de teama fanilor lui PAOK: “Buncărul-Paradis” de 5 stele. Foto

20.09.2018 | 10:17
Unde sia cazat Chelsea vedetele de teama fanilor lui PAOK BuncarulParadis de 5 stele Foto
ADVERTISEMENT

PAOK Salonic – Chelsea se joacă în Europa League, în Grupa L, joi, de la ora 19.55, pe stadionul “Toumba”, iar FANATIK.RO vă prezintă unde şi-a cazat Maurizio Sarri vedetele de teama fanilor “nebuni” ai echipei pregătite de Răzvan Lucescu. Mai mult, londonezii nu au deplasat la Salonic mai mulţi jucători importanţi pentru partida cu PAOK şi au lăsat să se înţeleagă că sunt siguri că vor reuşi să se impună în primul meci din Grupa L fără probleme. VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS MAI MULTE IMAGINI!

FANATIK.RO s-a deplasat la Salonic şi a aflat că Maurizio Sarri, antrenorul lui Chelsea, a decis să îşi cazeze jucătorii cât mai departe de centrul oraşului pentru ca vedetele sale să aibă cât mai multă linişte înaintea partidei cu PAOK. Mai mult, londonezii s-au temut şi de fanii “nebuni” ai echipei pregătite de Răzvan Lucescu, deoarece aceştia sunt cunoscuţi pentru modul în care reuşesc să îşi sperie rivalii.

ADVERTISEMENT

Vedetele lui Chelsea, cazate departe de fanii nebuni ai lui PAOK

Maurizio Sarri a ales ca jucătorii lui Chelsea să se cazeze la Hyatt Regancy Thessaloniki, un hotel de cinci stele care se află la 13 kilometri de centrul oraşului Salonic şi la numai 5 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Macedonia.  Antrenorul echipei din Londra a dorit ca fotbaliştii săi să aibă linişte înaintea partidei cu PAOK, ştiind că suporterii grecilor vor face show pe străzile oraşului. Mai mult, hotelul de lux în care sunt cazaţi londonezii este cel mai bine păzit din Salonic, iar acest lucru îi oferă lui Maurizio Sarri să îşi pună la punct toate detaliile pentru a reuşi să obţină un rezultat bun pe terenul lui PAOK.

Londonezii plătesc 450 de euro pentru spa thailandez

Hotelul Hyatt Regancy Thessaloniki, acolo unde sunt cazaţi jucătorii de la Chelsea Londra, le-a pus la dispoziţie londonezilor un centru spa cu specific asiatic, dar şi acces la facilităţi de conferinţe cu tehnologie ultramodernă. Fotbaliştii lui Sarri se pot bucura de o piscină interioară cu sistem de încălzire, cadă cu hidromasaj, saună şi baie de aburi, un centru de fitness complet utilat şi terenuri de tenis şi de squash. O noapte la hotelul Hyatt Regancy poate ajunge până la 2.000 de lei (450 de euro), iar camerele alese de londonezi au un decor în stil grecesc tradiţional cu vedere la grădină şi o baie din marmură şi granit.

ADVERTISEMENT
Piscina interioară a hotelului Hyatt Regency Thessaloniki, unde Chelsea şi-a cazat vedetele

Chelsea a venit la Salonic fără superstarul Hazard

Chelsea a ajuns în Salonic în cursul zilei de miercuri, iar Maurizio Sarri a hotărât să nu se bazeze pe vedetele Eden Hazard, David Luiz şi Mateo Kovacic  pentru partida cu PAOK Salonic. Emerson Palmieri nu face nici el partide din lotul pentru priul meci din Grupa L. Totodată, Alvaro Morata, Cesc Fabregas, N’Golo Kante, Olivier Giroud, Willian, Cesar Azpilicueta şi Pedo au făcut deplasarea în Salonic şi vor evolua contra echipei pregătite de Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, mesaj superb pentru fanii lui PAOK

Înaintea partidei PAOK Salonic – Chelsea, Răzvan Lucescu s-a arătat încrezător şi a avut un mesaj de dragoste pentru suporterii din Grecia. “Nu mai sunt emoţii. Nerăbdare poate. E o perioadă grea, este primul meci, dintr-un punct de vedere poate fi considerat şi cel mai greu şi cel mai usor. Cel mai greu pentru că e Chelsea, poate că la ora acestui start pt UEL este marea favorită, este echipa care domina împreună cu Liverpool campionatul Angliei, este o echipă cu un stil foarte clar, o echipă care domină total jocurile. Echipa trebuie să ştie că fiecare joc se câştigă cu o foarte serioasă pregătire, cu o atenţie deosebită, ca orice joc poate fi o surpriză neplacută dacă nu intri pe teren şi dai absolut totul.  Am rămas impresionat la meciul acela din Giuleşti de atmosfera creată de suporterii lui PAOK. Era 1 decembrie, frig, o ploaie măruntă şi ei erau la stadion cu trei ore înainte de meci făcând o atmosferă pe care rar am văzut-o la noi în Giuleşti din partea adversarilor”, a spus Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a avut şi parte de o bucurie la antrenamentul oficial susţinut înainte de PAOK Salonic – Chelsea. Aleksandar Prijovic s-a pregătit normal şi este pregătit să joace sub comanda antrenorului român.

Aleksandar Prijovic s-a antrenat alături de coechipierii săi înainte de PAOK - Chelsea
Aleksandar Prijovic s-a antrenat alături de coechipieri înainte de PAOK – Chelsea

Citeşte şi: Gigi Becali îl vrea pe Gicu Grozav la FCSB. “Am negociat tot timpul!”