Life

Unde și-a dus Codin Maticiuc iubita și copiii. Mesajul Anei Pandeli: “Mama la datorie”

Unde și-a dus Codin Maticiuc iubita și copiii. Ana Pandeli a postat totul pe rețelele sociale, dar și un mesaj adresat partenerului ei. Cei doi vor deveni din nou părinți anul acesta.
17.08.2022 | 18:55
Unde sia dus Codin Maticiuc iubita si copiii Mesajul Anei Pandeli Mama la datorie
Unde și-a dus Codin Maticiuc iubita și copiii. Mesajul Anei Pandeli. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc și-a dus iubita și copiii într-un loc special, iar Ana Pandeli a postat totul pe rețelele de socializare. Partenera omului de afaceri s-a distrat pe cinste seara trecută.

Unde și-a dus Codin Maticiuc iubita și copiii. Mesajul Anei Pandeli

Recent, Codin Maticiuc a anunțat că iubita lui este din nou însărcinată. Actorul așteaptă cel de-al doilea copil cu Ana Pandeli.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri și Ana Pandeli au plecat la Londra împreună cu copiii, întrucât aceasta își dorea foarte mult să ajungă în capitala Regatului Unit.

Iubita lui Codin Maticiuc și-a dorit să vadă live trupa London Grammar, care a susținut un concert seara trecută, pe stadionul Wembley din Londra.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Instagram, Ana Pandeli a postat mai multe clipuri video de la concert. Totodată, aceasta i-a mulțumit partenerului ei pentru că i-a îndeplinit dorința și este atât de atent cu ea.

“Mulțumesc că toate dorințele mele sunt misiunile tale din ziua 1 până azi. Sper în mâine.”, a scris ea pe Instastory.

ADVERTISEMENT

După ce s-au distrat la concertul trupei London Grammar, Ana Pandeli și Codin Maticiuc le-au făcut pe plac copiilor. Aceștia i-au dus pe cei mici la un spectacol cu Regele Leu pentru copii.

“Mama la datorie. Ieri mama, azi puii.”, a scris ea în timp ce se afla în sala de teatru, alături de copii.

ADVERTISEMENT
Ana Pandeli Codin Maticiuc
Ana Pandeli și Codin Maticiuc s-au distrat la Londra. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară

Zilele trecute, Codin Maticiuc și-a anunțat fanii că va deveni tată pentru a doua oară. Actorul este mai fericit ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să-l țină în brațe pe “Copilul numărul 3”.

Cei doi mai au împreună o fiică, Smaranda, în vârstă de trei ani. Ana Pandeli mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe care Codin Maticiuc îl iubește ca pe propriul copil.

Sarcina Anei Pandeli este într-un stadiu avansat, după cum se poate observa și în fotografiile pe care Codin Maticiuc le-a postat în mediul online.

În plus, actorul din serialul “Clanul”, care se va difuza din toamnă la Pro TV, are planuri mari pentru copilul său. Afaceristul speră ca acesta să-i calce pe urme și să continue să muncească la fundația sa caritabilă.

“Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.”, a s scris Codin Maticiuc pe Instagram.

ADVERTISEMENT