Fotbal intern

Unde şi-ar dori Ianis Hagi să se transfere din vară: “Este visul meu de mic să joc acolo”

02.07.2019 | 17:12
Unde siar dori Ianis Hagi sa se transfere din vara Este visul meu de mic sa joc acolo

Ianis Hagi este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti români ai momentului, iar vedeta Viitorului a dezvăluit unde şi-ar dori să se transfere din vară. Mjlocaşul ofensiv de 20 de ani a fost unul dintre fotbaliştii remarcaţi de la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino, iar marile cluburi din Europa se bat pentru semnătura lui.

Unde şi-ar dori Ianis Hagi să se transfere din vară: “Vreau să ajung în primele cinci campionate”

Ianis Hagi a vorbit despre viitoarea destinaţie, din moment ce pe numele lui au venit mai multe oferte după terminarea Europeanului U21. Vedeta naţionalei de tineret a României a susţinut că visul lui când era mic era să joace în prima ligă din Spania, dar a precizat că nu va refuza vreo ofertă mai bună din altă parte.

“Nu neapărat toamna asta, dar un vis al meu de mic era să joc în campionatul Spaniei. Asta nu înseamnă că voi refuza o ofertă din altă parte, dacă voi fi mulţumit. Îmi doresc ca orice alt jucător să ajung în primele cinci campionate din lume şi să mă menţin acolo”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Unde şi-ar dori Ianis Hagi să se transfere din vară (sursă foto: hepta.ro)
Unde şi-ar dori Ianis Hagi să se transfere din vară (sursă foto: hepta.ro)

Ce obiectiv are Ianis Hagi cu naţionala României

Ianis Hagi a jucat deja primele meciuri pentru selecţionata lui Cosmin Contra, unde îi aşteaptă şi pe alţi colegi de la naţionala de tineret a României. Fiul lui Gică Hagi a declarat că obiectivul lui este să câştige un trofeu sub tricolor. La EURO U21, selecţionata lui Mirel Rădoi s-a oprit în semifinale, unde a fost învinsă de Germania, scor 2-4.

“Cred că mulţi vor face pasul la cel mai înalt nivel şi o să ne menţinem acolo. Cu naţionala sigur vom avea aceleaşi performanţe ca la tineret. Obiectivul meu este acela de a câştiga un trofeu cu naţionala”, a mai adăugat Ianis Hagi.

Unde şi-ar dori Ianis Hagi să se transfere din vară (sursă foto: hepta.ro)
Unde şi-ar dori Ianis Hagi să se transfere din vară (sursă foto: hepta.ro)

Gică Popescu a vorbit despre ofertele primite de Ianis Hagi

Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a vorbit recent despre ofertele pe care clubul le-a primit pentru Ianis Hagi. Fostul internaţional s susţinut că mai multe cluburi importante din Europa îl au pe mijlocaşul ofensiv de 20 de ani pe listă, iar o decizie ar urma să fie luată în curând.

“Avem pe masă o ofertă care l-ar face pe Ianis cel mai scump jucător plecat din România. Dar nu înseamnă că o acceptăm, poate alegem proiectul sportiv înaintea banilor. Sunt trei oferte la care ne gândim. Din astea cred că vom alege una. Încerc să îl ţin pe Gică departe de ele, pentru că el nu e un foarte bun negociator. Trebuie să negociem. Nu e simplu, vedem că vin din toate părţile oferte şi trebuie să gestionăm foarte bine situaţia lui Ianis. Eu cred că Ianis a demonstrat că poate să joace fără probleme la un club bun”, a precizat Gică Popescu.

Tags: